Βασίλης Καλλίδης: Ψαρονέφρι με μανιτάρια και σος λεμονιού!

Ο Βασίλης Καλλίδης ετοίμασε σήμερα στο Πρω1νό μια συνταγή που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ. Αναφερόμαστε στο Ψαρονέφρι με μανιτάρια και σος λεμονιού! Δείτε πως θα φτιάξετε το σούπερ αυτό φαγητό.

Υλικά:

3 τεμ ψαρονέφρι
2 κεσεδάκια μανιτάρια σε φετάκια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
τον χυμό από 2 λεμόνια
1 λεμόνι σε φετάκια
1/2 φλ λευκό κρασί
2 κ.σ. μουστάρδα
4-5 κλαρακια μαϊντανού ψιλοκομμένα
1 κ.γ. κορν φλάουρ
1 πακέτο ρύζι με μανιτάρια

Εκτέλεση:

Σοτάρουμε

το αλατοπιπερωμένο ψαρονέφρι σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο να πάρει χρώμα. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε για 2-3 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί.

Προσθέτουμε τα μανιτάρια και το λεμόνι σε φετάκια και αφήνουμε να πέσει ο όγκος τους και να μαραθούν περίπου 10 λεπτά. Αραιώνουμε το κορν φλάουρ μέσα στον χυμό από τα λεμόνια και λίγο ακόμα νερό.

Ρίχνουμε το μείγμα στο φαγητό. Αφήνουμε να βράσει και να δέσει περίπου 2-3 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό.

Keywords
Τυχαία Θέματα