Βασίλης Καρράς: Οι δυσκολίες στα πρώτα βήματα της καριέρας του και η Φάρμα που έχει δημιουργήσει σήμερα στο χωριό του στην Καβάλα

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το βράδυ του Σαββάτου (29/5) ο Βασίλης Καρράς!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα πρώτα του επαγγελματικά βήματα, αλλά και στη μετάβαση από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

 «Το 1976 άφησα την άλλη δουλειά. Έκανα 4 εμφανίσεις τη βραδιά, άλλαζα ρούχα μέσα στο αυτοκίνητο. Ήταν δύσκολος ο δρόμος να ανοίξει από τη

Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Το είχα βάλει στόχο να το καταφέρω και είμαι σε ένα γραφείο μέσα, έχω φάει ένα πούλημα καλό, μεγάλο παραμύθι, εγώ είπα όμως δεν πειράζει. Έρχεται ένας τύπος που μου άρεσε η φάτσα του. Λέω ποιος είναι αυτός. Είχε ένα μαγαζί στο τέρμα της Πατησίων. Του λέω ποιον έχεις μέσα, τον Τζίμη Πανούση μου λέει και τελειώνει αύριο. Ωραία λέω, ξεκινάμε τη Δευτέρα. Κάνω 15 μέρες εκεί και πήραν άλλη τροπή τα πράγματα και άρχισα να κατεβαίνω στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καρράς.

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής εξομολογήθηκε ότι κάποια στιγμή στη ζωή του παράτησε το τραγούδι. «Τα παράτησα ένα χρόνο γιατί κουράστηκα με τα μαχαιρώματα. Όταν ήρθα στην Αθήνα, έφαγα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο. Δηλαδή δεν γράφονται σε βιβλίο, αυτά που έφαγα εγώ. Να φανταστείς ότι αναγκάστηκα να βάλω φρουρά στο σπίτι μου. Εγώ τι δουλειά έχω με την φρουρά που δεν πείραξα άνθρωπο στη ζωή μου για να βάλω δύο τρία άτομα; Λες γιατί αφού δεν μπήκα στα πόδια κανενός. Πέρασα τρία χρόνια πάρα πολύ δύσκολα μέχρι που αναγκάστηκα να πουλήσω το σπίτι μου και να πάω σε διαμέρισμα για να ησυχάσω. Δεν χρειάζεται να πω πράγματα πιο βαθιά», τόνισε.

Παράλληλα στην εκπομπή έδειξε για πρώτη φορά τη φάρμα του γνωστού τραγουδιστή στην πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας. Ο Βασίλης Καρράς έχει δημιουργήσει εκεί το δικό του μποστάνι με βιολογικά προϊόντα δικής του παραγωγής.

Οι συγχωριανοί του μίλησαν για τα καλύτερα για αυτόν, αφού έχει βοηθήσει πάρα πολύ τον τόπο του.

Διαβάστε περισσότερα:

Τζένη Χειλουδάκη: Το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο μετά το κρίσιμο χειρουργείο που έκανε

Άγγελος Λάτσιος: Τι συμβαίνει ανάμεσα στον γιο της Ελένης Μενεγάκη και στην κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία;

Άννα Μπουσδούκου-Σταύρος Ιωαννίδης: Χώρισαν εδώ και ένα χρόνο;

Keywords
Τυχαία Θέματα