Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Έλληνας σεφ του παλατιού αποκαλύπτει για τον θάνατό της – «Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα»

Ο Έλληνας σεφ της βασίλισσας Ελισάβετ, Νίκος Κουλούσιας, μίλησε στο «Happy Day» και αποκάλυψε πως το προσωπικό του παλατιού ειδοποιήθηκε για τον θάνατο της βασίλισσας. Παράλληλα, ο Έλληνας σεφ περιέγραψε τις προτιμήσεις και τις ιδιαιτερότητές της, αναφέροντας ένα από πιθανά μενού που θα απολάμβανε μέσα στην εβδομάδα της.

«Μας ειδοποίησαν πολύ νωρίτερα από την ώρα που δημοσιεύτηκε η είδηση του θανάτου της από το παλάτι. Απλά μας είπαν ότι

πρέπει να έχουμε έτοιμη τη μαύρη στολή μας», είπε αρχικά ο Νίκος Κουλούσιας.

Όσον αφορά στο μενού της βασίλισσας Ελισάβετ και τις προτιμήσεις της, ο Έλληνας σεφ αποκάλυψε: «Ήμασταν ελεύθεροι να δημιουργήσουμε ό,τι θέλουμε. Ρύζι, μακαρόνια, πατάτες και ό,τι είχε υδατάνθρακα απαγορευόταν αυστηρά. Τα μενού έπρεπε να είναι γραμμένα στα γαλλικά με γαλλικές αυστριακές συνταγές και έπρεπε να είναι μαγειρεμένα με υλικά της εποχής.

Δεν μπορούσαμε να βάλουμε κεράσια ή φράουλες τον χειμώνα. Έπρεπε να έχουμε επαφή με τις βασιλικές τις φάρμες, ώστε να ενημερωνόμαστε για το τι υπάρχει και ανάλογα δημιουργούσαμε το μενού. Αγαπούσε πολύ να τρώει τόνο με αγγούρι για το πρωί. Το μεσημέρι αγαπούσε να τρώει ψάρι, σπαράγγια… Για βραδινό έτρωγε δύο φέτες του τοστ χωρίς κόρα και μαρμελάδα σύκο».

Διαβάστε ακόμα:

 Βασίλισσα Ελισάβετ: Η μία και μοναδική φορά που επισκέφτηκε την Ελλάδα

 Πέτρος Κουσουλός – Όλγα Ζαριφοπούλου: Χώρισαν μετά από 4 χρόνια γάμου

 Γιώργος Κόρομι: Σπάνια βραδινή έξοδος με τη σύντροφό του, Τίνα -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα