Βάσω Λασκαράκη: «Ήταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, με τρόμαξε»

Λίγο πριν την γνωστοποίηση για το ατύχημα που είχε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το πόδι της, η γνωστή ηθοποιός είχε παραγωρήσει μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, η Βάσω Λασκαράκη ενημέρωση μέσα από τον της λογαριασμό στο Instagram τους διαδικτυακούς της φίλους ότι είχε ένα ατύχημα, χωρίς ωστόσο να μπει σε λεπτομέρειες.

«Τα περισσότερα ατυχήματα λέει συμβαίνουν μέσα στο σπίτι και κυρίως από μεγάλη βλακεία. Σε άλλα νέα

καλή εβδομάδα», αρκέστηκε να πει χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται το πόδι της να είναι δεμένο με επιδέσμους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ένθετο «Τύπος Tv» και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου, η γνωστή ηθοποιός απάντησε για ττην πληθώρα των σίριαλ που υπάρχει τη φετινή τηλεοπτική αλλά και τι την τρομάζει.

Πώς είναι η φετινή τηλεοπτική εμπειρία;

Γυρίσαμε τα 48 μας επεισόδια, για εμάς τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί από τον Ιανουάριο. Ωστόσο, στο κοινό θα συνεχίσουμε να κρατάμε συντροφιά. Ήταν μια ωραία χρονιά για μένα, εύκολη ως προς τον προγραμματισμό.

Τα γυρίσματα ήταν πολύ καλά γκρουπαρισμένα, ευχάριστο το κλίμα, μπορούσαμε να χαλαρώνουμε, πέρασα πολύ ωραία. Μία ευχάριστη δουλειά, κωμωδία, που θαρρώ ότι μου ταίριαζε πολύ.

Η πληθώρα σειρών, που βλέπουμε φέτος, σας δημιουργεί ελπίδες για το μέλλον;

Χάρηκα πολύ που είδαμε τόσες σειρές, περάσαμε δύσκολα τεχνικοί και ηθοποιοί. Ωστόσο, με φοβίζει όλο αυτό. Ο αριθμός των σειρών που είδαμε φέτος, που θύμισε τις εποχές που εγώ ήμουν στην Πολυκατοικία του Mega, με τρόμαξε.

Τότε ξεκινήσαμε 50 σίριαλ και καταλήξαμε να τερματίσουμε μόλις 8. Ήταν κάτι που μου έφερε έναν κόμπο στο στομάχι, δεν ξέρω πόσες παραγωγές μπορεί να αντέξει η αγορά της Ελλάδας. Ίσως θα έπρεπε οι δουλειές να ήταν λιγότερες, με καλύτερες συνθήκες εργασίας. Φοβάμαι μη σκάσει σαν φούσκα.

Διαβάστε ακόμα:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον άνθρωπο θα τον είχα πατήσει και θα έφταιγα, θα είχα το κρίμα στον λαιμό μου»

Τέμπη: Συγκλονίζει επιβάτης που κατάφερε να βγει ζωντανή από το μοιραίο τρένο -«Συγγνώμη που έζησα»

Άρης Πορτοσάλτε μετά την επικοινωνία που είχε με την Καινούργιου: «Μην παραποιούμε αυτά που ακούμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα