Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ο λόγος που δεν θέλησε να συνεργαστεί τελικά με τον ΑΝΤ1 -«Δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή»

Τι κι αν όλοι πίστευαν ότι θα παρουσιάζει ένα νέο ολοκαίνουριο project μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, τελικά η συνεργασία της με το κανάλι «ναυάγησε» πριν καν ακόμη αρχίσει.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε και για την απόφασή της να μην προχωρήσει τελικά με το κανάλι του Αμαρουσίου.

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το πρότζεκτ είναι γιατί

με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά το στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο.

Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ θέλω να είμαι ευτυχισμένη και ήρεμη σε αυτό που θα επιλέξω να κάνω και να νιώθω ότι συμβάλλω στο συλλογικό καλό. Αν δεν τα έχω αυτά, δεν θα το κάνω.

Και δεν πειράζει, θα νοικιάσω το οικογενειακό σπιτάκι που έχουμε στη Χαλκιδική και θα ζήσω με λιγότερα χρήματα. Θα επιβιώσω, αλλά θα το κάνω με ήσυχη τη συνείδησή μου, με χαρά, ηρεμία και αξιοπρέπεια».

Διαβάστε ακόμα:

Δέσποινα Βανδή: «Η ψυχοθεραπεία είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μου έχω κάνει»

Μαντώ Γαστεράτου: Περιπέτεια υγείας για την οκτώ μηνών κόρη της -«Τρέχαμε σε νοσοκομεία, άυπνοι και ταλαιπωρημένοι»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Ο θάνατος της αδερφής μου ήταν ο πιο σοκαριστικός»

Keywords
Τυχαία Θέματα