Βίκυ Καγιά – GNTM: Απαντά για τη Μαρίνα Πατούλη και το «σκουπίδια» και τη Σοφία Χατζηπαντελή

Η Βίκυ Καγιά παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και απάντησε για όλα όσα αφορούν στο GNTM και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη Μαρίνα Πατούλη, μετά τα τα σχόλια που έκανε για το reality αλλά και στη Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν έφερα εγώ τα νούμερα στο GNTM, είναι συλλογική η προσπάθεια», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το GNTM στα πρώτα δύο επεισόδια.

Όταν ρωτήθηκε για τη Μαρίνα Πατούλη, μετά τον χαρακτηρισμό «σκουπίδι» για το

GNTM, η παρουσιάστρια είπε: «Καλοσύνη της. Έχει δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη της. Δεν ξέρω προσωπικά την κυρία αλλά είναι δικαίωμά της να το λέει έτσι δημόσια. Από την άλλη δημιουργεί πολλά συναισθήματα αυτή η εκπομπή για πάρα πολλούς λόγους και είναι όλα δεκτά. Το GNTM είναι η απόλυτη γυναικεία ενδυνάμωση, αγαπάμε πολύ τα κορίτσια όλων των ηλικιών κι όλες τις ιστορίες, τις προστατεύουμε και θέλουμε να γίνουν καλύτερες. Δεν έχω να πω τίποτα κακό για κανέναν άνθρωπο».

Αναφορικά με το bullying που ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου ότι γίνεται στα κορίτσια, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Δεν ασκούμε κανένα είδος βίας και κανένα bullying. Αγαπάμε τις γυναίκες και προσπαθούμε να καταδικάσουμε κάθε είδος βίας απέναντι στη γυναίκα. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε με οποιονδήποτε τρόπο να το εννοεί αυτό. Ο καθένας μπορεί να λέει τη γνώμη του. Έχω κλάψει πολλές φορές με αρνητικά σχόλια, δεν έβγαινα από το σπίτι. Πλέον δεν τα αφήνω να με επηρεάσουν».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε και στη Σοφία Χατζηπαντελή: «Η Σοφία είναι το μικρό μου baby love, μιλάμε καθημερινά στο τηλέφωνο και στο Instagram. Την λατρεύω, την αγαπώ και την εκτιμώ. Τη γουστάρω που φωνάζει και καλά κάνει».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Μελισσανίδης – Σίσσυ Κωνσταντινίδου: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο τους -Φωτογραφίες

 Βίκυ Χαντζή: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον πατέρα της που δίνει μάχη με τον καρκίνο

 Σασμός: Ο Παύλος απειλεί με φονικό -Η κηδεία του Άγγελου τον γεμίζει οργή για Αστέρη και Μαθιό

Keywords
Τυχαία Θέματα