Βίκυ Καγιά: Η 8χρονη κόρη της είναι πανύψηλη και ακολουθεί τα χνάρια της – Οι φωτογραφίες τους στη θάλασσα

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ διαφορετικό για τη Βίκυ Καγιά, καθώς μετά από επτά χρόνια που βρισκόταν στο STAR και είχε γυρίσματα, θα το περάσει εξ’ ολοκλήρου κάνοντας διακοπές μαζί με την οικογένειά της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο έκλεισε ένα μεγάλο και επιτυχημένο επαγγελματικό κεφάλαιο και έτσι τώρα έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να φορτίσει τις μπαταρίες της, ώστε να επιστρέψει ανανεωμένη

στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

Αυτή την περίοδο, η Βίκυ Καγιά βρίσκεται στις Κυκλάδες μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο Ηλία. Όλοι μαζί χαίρονται στιγμές ξεγνοιασιάς στη θάλασσα και φυσικά το ατέλειωτο παιχνίδι.

Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μερικά στιγμιότυπα με την κόρη της, Μπιάνκα.

Μαμά και κόρη ποζάρουν στον φακό κάνοντας τις ίδιες πόζες και φορώντας ολόσωμα μαγιό και καπέλα. Η 8χρονη, όπως θα δείτε, μοιάζει πολύ στη μαμά της και είναι πανύψηλη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Όταν η Βίκυ Καγιά μιλούσε για τη μητρότητα

«Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου η μητρότητα. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό. Από τη στιγμή που θα βγεις από το μαιευτήριο, δεν ηρεμείς ποτέ, δε σταματάς να αγχώνεσαι και να κοιμάσαι ανήσυχα. Δεν είσαι ποτέ ανέμελη ξανά γιατί όλη σου τη ζωή είσαι γονιός.

Αλλάζουν οι δυναμικές, η ηλικία, οι απαιτήσεις και η καθημερινότητα, κι εσύ πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μη πω για τα ξενύχτια και την αγωνία όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν! Με παρακαλούν: “Μαμά, μην πας στη δουλειά!”.

Παρ’ όλα αυτά, είμαι μια κανονική μαμά, θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Καρόλου.

Αν και προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη, όμως όλα είναι μέσα στη ζωή», είχε δηλώσει η Βίκυ Καγιά σε παλιότερη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα