Βίκυ Καγιά: Το σχόλιό της για την δήλωση του Άγγελου Μπράτη που προκάλεσε αντιδράσεις

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε μετά το τέλος του τέταρτου κύκλου του GNTM, ο Άγγελος Μπράτης!

Ο κριτή του ριάλιτι μόδας του Star έδωσε την δική του απάντηση για τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε φέτος ο διαγωνισμός, ενώ μάλιστα οι δηλώσεις προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις.

«Και με τα τρία παιδιά που έφτασαν τελικό νιώθουμε δικαιωμένοι. Αλλά σαφώς νομίζω ότι η Κυβέλη το άξιζε ένα τσικ παραπάνω. Κι άλλα παιδιά περιμέναμε στον τελικό και δεν τους είδαμε. Ο Στυλιανός, ο Ναπολέων, είναι υπερκούκλοι. Εμένα προσωπικά δεν

με επηρέασαν τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, καθόλου. Όπως οι πωλήσεις ενός πράγματος και όπως δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια. Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη της. Δεν με ενδιαφέρουν τα νούμερα, ποτέ δεν με ενδιέφεραν», δήλωσε χαρακτηριτστικά on camera ο Άγγελος Μπράτης.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Λίγο αργότερα, στο πλατό της πρωινής εκπομπής του Alpha βρέθηκε καλεσμένη η Βίκυ Καγιά, η οποία κλήθηκε να σχολιάσει την δήλωση του Άγγελου Μπράτη για τις γυναίκες που ψωνίζουν από καλάθια.

«Έλα μωρέ ο Άγγελος! Κοίταξε να δεις είναι ένας άνθρωπος με πολύ ιδιαίτερο χιούμορ, καυστικό. Επειδή τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια έχει ένα χιούμορ, το οποίο δεν μπορεί να καταλάβει κάποιος που δεν είναι μέσα στον χώρο της μόδας. Είναι μια λογική και μια ορολογία που χρησιμοποιούμε μέσα στη δουλειά για να γελάμε κιόλας μεταξύ μας. Απλά ίσως ο κόσμος ο κανονικός, ο κόσμος που δεν ξέρει αυτή τη λογική να μη ξέρει τι θέλει να πει. Αλλά νομίζω πλάκα έκανε. Επειδή ξέρω το χιούμορ του και λέμε τέτοια περίεργα, νομίζω έκανε πλάκα», απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Διαβάστε ακόμα:

«Ο Γιώργος Καράβας ήταν σαν ταβερνιάρης στον τελικό του GNTM»

Μαρίνα Ασλάνογλου στο Πρω1νό: «Έφευγα μαύρη από το θέατρο, έκλαιγα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αστυνομία τον αναζητά για να τον συλλάβει

Keywords
Τυχαία Θέματα