Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις (17-23/4)

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας αυτή την εβδομάδα;

Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)

Είναι η γνωστή μελαγχολία που μας πιάνει μετά τις γιορτές. Είναι οι αυξημένες ευθύνες και οι υποχρεώσεις που φέρνει ο Άρης όταν κοντράρεται με το ζώδιο μας; Υπάρχει όμως για αρκετούς από εσάς και το θέμα που σχετίζετια με το σπίτι σαν χώρος, κάποιο ακίνητο ή περιουσιακό στοιχείο που δημιουργεί έξοδα και ανησυχία.

Σε αυτό συμβάλει φυσικά και η Ηλιακή έκλειψη που γίνεται στο ζώδιό σας στις 20 Απριλίου τα ξημερώματα. Εξυπακούεται ότι ο συνδυασμός Άρης και έκλειψης θα δοκιμάσουν σχέσεις και συνεργασίες και είναι απαραίτητο να επιδείξετε μια στοιχειώδη διπλωματία -που οι περισσότεροι δεν την διαθέτετε- προκειμένου να μην χάσετε. Αν ο γάμος και η αισθηματική σας σχέση δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους αποφύγετε να κάνετε οτιδήποτε θα μπορούσε να τα επιδεινώσει. Μην αμελείτε την υγεία σας αυτήν την περίοδο, ιδιαίτερα μολύνσεις, καψίματα και πάσης φύσεως μικροατυχήματα.

Tip: Ευτυχώς υπάρχει ακόμα ο Δίας στο ζώδιό σας και αυτός θα διενεργεί σαν ομπρέλα προστασίας εκεί που εμφανίζεται το οποιοδήποτε πρόβλημα. Ιδιαίτερα για σας του τρίτου δεκαημέρου.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου) 

Χρόνια Πολλά και καλά. Πρασκευή 21 ξεκινάει η φετεινή περίοδος των γενεθλίων σας και αυτά τα γενέθλια είναι κάπως περίεργα. Ακόμα βεβαίως έχουν μείνει πολλά ανοιχτά θέματα και εκκρεμότητες που δημιουργήθηκαν από τον Μάρτη του 2020 έως τον Μάρτη του 2023 αλλά υπάρχει παράλληλα και μια υποβόσκουσα αισιοδοξία ότι κάτι καλύτερο θα γίνει, κάτι θα αλλάξει. Σε αυτό συμφωνώ και εγώ μόνο που και εσείς θα πρέπει να κινείσθε πιο γρήγορα και να κάνετε εκείνες τις ενέργειες που θα βοηθήσουν προς αυτήν την κατεύθυνση. Αυτή η εβδομάδα είναι γενικότερα ρευστή λόγω της Ηλιακής έκλειψης που γίνεται στον Κριό αλλά ως προς εσάς η επίδρασή της είναι κάπως έμμεση και όχι καταλυτική. Το δικό σας θέμα είναι ότι από την Παρασκευή και μετά και για ένα διάστημα έως περίπου τα μέσα Μαίου ο Ερμής που βρίσκεται σε εσάς θα είναι ανάδρομος. Η Δευτέρα και η Πέμπτη προσφέρονται περισσότερο για όλα, άρα επιταχύνετε αυτά που πρέπει να γίνουν.

Tip: Η Αφροδίτη -συμπάθειες, αγάπες, δημοφιλία, σχέσεις γενικώς -βρίσκεται στους Διδύμους. Καταπιεσμένα αισθήματα που δεν βρίσκουν ανταπόκριση; Μυστικές σχέσεις και… Ιστορία μου, αμαρτία μου; Σύντομα θα δείξει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Αν και ο Κρόνος – ο περιορισμός, το βάρος, το εμπόδιο που δεν είναι εύκολο να υπερβείτε -μπορεί να “χτυπήσει” ανά πάσα στιγμή με κάποιον τρόπο και ιδιαίτερα εσάς του Μαίου, έχετε δυο ισχυρούς προστάτες και ευεργέτες αυτήν την περίοδο. Πρόκειται φυσικά για τον Δία που από το ζώδιο του Κριού βοηθάει ποικιλοτρόπως αλλά και την Αφροδίτη που από τις 12 Απριλίου βρίσκεται στο ζώδιό σας. Η παρουσία του Δία στον Κριό κάνει πιο ισχυρή την παρουσία των φίλων και συμπαθούντων στο πλευρό σας και κάτι καλό μπορεί να φέρει από συλλόγους, ομάδες, παρέες, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικώς. Τώρα εάν η Ηλιακή έκλειψη την Πέμπτη αναδείξει και κάποια… ζαβολιά μέσα σε αυτά, υπομονή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο βοηθάει στο να νιώσετε καλύτερα με τον εαυτό σας -και την ομορφιά σας, άρα κάνετε τα δέοντα- αλλά να γοητεύεσετε και τους άλλους. Έχει… παιχνίδι ο έρωτας τώρα, μόνο μην τα μπερδέψετε.

Tip: Πιο ευνοικές ημέρες γενικότερα είναι το Σάββατο και η Κυριακή ενώ μεγαλύτερη προσοχή, υπομονή και ψυχραιμία θα πρέπει να επιδείξετε την Δευτέρα, 17 Απριλίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Ίσως και αυτή να είναι και η πιο ρευστή, κουραστική και με αρκετές αβεβαιότητες εβδομάδα του Απρίλη έως το τέλος του. Φυσικά και ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 26 Μαρτίου και μετά άλλαξε σημαντικά την ατζέντα σε βασικούς τομείς της ζωής σας -εργασία, σπουδές, διαμονή, ακίνητα, περιουσιακά και σχέσεις -αλλά τώρα έχουμε και κάτι ακόμα, Πρόκειται για την Ηλιακή έκλειψη και την νέα Σελήνη που γίνονται στον Κριό, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Καριέρα, σχέσεις με ανώτερους, συνεταίρους, συγγενείς αλλά και τον/την σύντροφό σας μπορεί να επηρεαστούν και όχι ευχάριστα. Εδώ βέβαια θα αποδειχτεί ως προς τις σχέσεις -η ανθεκτικότητα αλλά και η αμοιβαιότητα. Θα μετρήσετε εσείς τον άλλον αλλά και θα μετρηθείτε. Αυτή η διαδικασία όμως πολλές φορές είναι απαραίτητη για να γνωρίζουμε που βαδίζουμε. Γνωριμίες αυτής της εβδομάδας ας μην… υιοθετηθούν γρήγορα για να μην υπάρξουν εκπλήξεις.

Tip: Ασφαλώς και θα πρέπει να υπερασπιστείτε ότι έχετε χτίσει και κατακτήσει -ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου- αλλά το πρώτο από αυτά είναι η υγεία. Πιο ευνοικές: 17, 20, 21. Πιο δύσκολες: 18 και 19.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Πιο απαιητικά στο καθήκον σας υποχρεώνει η πρωτελευταία εβδομάδα του Απρίλη καθώς από την Παρασκευή 21 αρχίζει να διαμορφώνεται κάποιως διαφορετικά η κατάσταση. Από το φιλικό σε εσάς ζώδιο του Κριού περνάμε στο ζώδιο του Ταύρου και την ίδια ημέρα ο Ερμής που βρίσκεται εκεί γυρίζει και ανάδρομος. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δημιουργηθούν πιο εύκολα καθυστερήσεις και μπερδέματα αλλά και ανησυχία από την επικοινωνία και τα διάφορα μέσα της, σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, ταξίδια, μεταφορικό μέσο, παιδιά και την γραφειοκρατία γενικότερα. Προσεκτικότεροι σε ότι λέτε και πως το λέτε και σε ποιον. Η Ηλιακή έκλειψη της Πέμπτης στον Κριό ανακινεί θέματα και φέρνει προς αντιμετώπιση ό,τι σχετίζεται με το δημόσιο, την πολιτική, ξένους και εξωτερικό. Ένα φιλικό πρόσωπο σας βοηθάει με κάποιον τρόπο σε οικονομικές επιδιώξεις αλλά και τα αισθηματικά.

Tip: Ιδιαίτερες η Τρίτη και η Τετάρτη. Σε αυτές μπορεί να επωφεληθείτε από μια… αναμπουμπούλα αλλά θέλουν και προσοχή. Επιστρατεύστε υπομονή, ψυχραιμία και προσαρμοστικότητα Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο -έως το απόγευμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Ένα πραγματικό… ζικ ζακ φαίενται πως είναι η πρωτελευταία εβδομάδα του Απρίλη για σας και ιδιαίτερα για εσάς του Αυγούστου που βρίσκεστε κάτω από την επίδραση του Κρόνου. Τόσο η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Δίδυμους συσωρρεύει διαρκώς έξοδα όσο και η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό την Πέμπτη που της κάνει… σεκόντο. Προσοχή σε δάνεια, φόρους, τόκους, ασφάλειες, αποζημιώσεις, διατροφές, συντάξεις και χρηματοδοτήσεις γενικώς. Εώς και την Πέμπτη είναι αλήθεια ότι βοηθάει κάπως περισσότερο ο Ερμής -τρόπος σκέψης, πληροφόρηση, επικοινωνία και τα μέσα της- που θα βρίσκεται σε ευθεία τροχιά. Την Παρασκευή γίνεται ανάδρομος. Περισσότερο επηρεάζει Ταύρους, Υδροχόους, Σκορπιούς και Λέοντες. Αν έχτε κάποιον από αυτούς στην καρδιά σας, στην δουλειά σας και το σπίτι, εξαντλήστε υπομονή και πειθώ εκεί που διαφωνείτε. Σκόρπια ανάμεικτα αισθήματα στον έρωτα. Ένα πράγμα σαν το… φλας του αυτοκινήτου. Ναι και όχι. Ναι και όχι.

Tip: Με στοιχειώδη προσοχή η Πέμπτη από το μεσημεράκι και μετά και από Παρασκευή μπορεί να αποδειχτούν πιο ευνοικές. Προσοχή γενικώς την Δευτέρα 17 και από το Σάββατο το μεσημέρι έως και την Κυριακή, 23 Απριλίου.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Πρωτελευταία εβδομάδα του Απρίλη αυτή και λίγο ο Άρης που έχει βαλθεί να… ανακατέψει πολλά θέματα και υποθέσεις από τις 26 Μαρτίου και μετά αλλά και η Ηλιακή έκλειψη αυτής της εβδομάδας δεν διευκολύνουν και πολύ την κατάσταση. Η Ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη που γίνονται στις 20 το ξημέρωμα επηρεάζουν περισσότερο -πέραν της διάθεσης -συνεταιρισμούς, συνεργασίες, τον γάμο και τις διάφορες σχέσεις σας, επαγγελματικές, συγγενικές, φιλικές, κοινωνικές. Τώρα επίσης μπορεί να σκάσουν μύτη και παλιά λάθη, αστοχίες και διαφορές που δεν είχαν διευθετηθεί. Όποιοι είχατε κάνει κάποια πρόσφατη γνωριμία και σχέση τώρα μπορεί να δείτε πιο καθαρά τα θετικά και τα αρνητικά αλλά και τις δυνατότητες που αυτή έχει να προχωρήσει παρακάτω. Την Παρασκευή γυρίζει ανάδρομος και ο Ερμής αλλά εσάς δεν σας επηρεάζει καταλυτικά. Μια προσοχή σε φόρους, τόκους, δάνεια, ασφάλειες, διατροφές και κληρονομικά σίγουρα θα βοηθήσει.

Tip: Μην αμελείτε την υγεία σας -ιδιαίτερα εσείς του τρίτου δεκαημέρου- και ενεργείστε περισσότερεο στις 22 και 23 που είναι πιο βοηθητικές. Προσεκτικά στις 18 και 19.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου) 

Για τον περισσότερο κόσμο αυτή μπορεί να αποδειχτεί μια “καυτή” εβδομάδα καθώς κάποιες πλανητικές συμπράξεις θα παίξουν κάπως με τα νεύρα μας. Την Παρασκευή 21, εκτός από την ζωδιακή αλλαγή από τον Κριό στον Ταύρο, έχουμε και τον Ερμή που από αυτό το ζώδιο γίνεται ανάδρομος και το χειρότερο κοντράρεται με τον ανατροπεά και αιφνιδιαστικό Ουρανό. Από κοντά και η Ηλιακή έκλειψη και η νέα Σελήνη την Πέμπτη τα ξημερώματα στον Κριό. Τι θα πρέπει λοιπόν να προσέξετε εσείς; Καταρχήν συνεταιρισμούς, συνεργασίες και τις σχέσεις με τα άτομα στον χώρο εργασίας. Ακόμα θα πρέπει να… ψειρίζετε κυριολεκτικά προτάσεις, συμφωνίες, συμβόλαια, γραπτά, έντυπα, λογαριασμούς, ημερομηνίες, ταξίδια, μεταφορικό μέσο και ότι αφορά στα παιδιά. Η Δευτέρα 17 είναι περισσότερο βοηθητική. Χρησιμοποιείστε την και για να επιλύσετε διαφορές και γαι να κερδίσετε το κάτι τις σας παντού.

Tip: Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο οφείλετε να είσαστε πιο προνοητικοί αλλά και δεκτικοί σε συμβουλές και υποδείξεις ατόμων που έχουν πείρα και σας συμπαθούν. Όλοι σας πιο προσεκτικά Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο -έως το απόγευμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Ο διαχωρισμός απαραίτητος εφόσον πρέπει να περιγράψουμε αυτήν την πρωτολευταία εβδομάδα του Απρίλη με την τόση ρευστότητα που έχει για όλους μας. Αν έχετε γεννηθεί μέσα στον Νοέμβριο και βρίσκεστε κάτω από την επίδραση του Κρόνου είναι φυσικό να αντιμετωπίζετε μια μεγαλύερη δυσκολία στο να φτάσετε στο επιθυμητό, όποιο κι αν είναι αυτό. Εξυπακούεται ότι εσείς θα πρέπει να καταβάλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και υπομονή και ψυχραιμία. Εσείς του δεύτερου δεκαημέρου συγκριτικά με τους υπόλοιπους έχετε μια εύνοια μεγαλύερη αλλά αυτή θα πρέπει να αξιοποιηθεί στα πιο σοβαρά θέματα που σας απασχολούν. Οι του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να μοιράζεστε την ίδια εύνοια με αυτούς του δεύτερου αλλά θα πρέπει να … ξεψαχνίζετε περισσότερο το κάθε τι και να λέτε μετά από μεγάλη σκέψη τα ναι και τα όχι σας ιδιαίτερα στα οικονομικά και τα αισθηματικά. Αυτά τα δεύτερα θα δοκιμάσει κάπως η Ηλιακή έκλειψη της Πέμπτης.

Tip: Απφούγετε να ρισκάρετε συμπάθειες, αγάπες και χρήματα, ιδιαίτερα την Δευτέρα 17 και από την Παρασκευή το μεσημέρι έως και την Κυριακή στις 23.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου) 

Πολυμέτωπος ο αγώνας που έχει ξεκινήσει από τις 26 Μαρτίου και μετά και όπως φαίνεται σε αυτήν την εβδομάδα γίνεται πιο απαιτητικός. Εκτός του Άρη που ανακατεύει πολλά και διάφορα από αυτήν την ημερομηνία και αύστερα είναι και η Ηλιακή έκλειψη που γίνεται την Πέμπτη το ξημέρωμα στον Κριό και που σας επηρεάζει αρκετά. Επειδή όλοι συνήθως περιμένουν ένα γεγονός και ένα πρόβλημα να παρουσιαστούν αυτήν την ημέρα αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Μπορεί λίγο πιο πριν, λίγο πιο μετά από την ημερομηνία της κορύφωσης του φαινομένου να γίνει κάτι. Σε αυτήν την εβδομάδα εμπλέκονται συγγενείς, σπίτι, χώροι, ακίνητα γενικώς, περιουσιακά, κληρνομικά αλλά και συνεταιρισμοί και συνεργασίες. Κάτι αλλάζει και απαιτείται προσοχή γενικότερα. Τώρα βεβαίως μπορεί να βγουν στην επιφάνεια και διαφορές και συμφέροντα που υπάρχουν ανάμεσα στο έτερον ήμισυ. Ιδιαίτερη προσοχή αν αυτό  είναι Αιγόκερως, Κριός, Ζυγός και Καρκίνος.

Tip: Είναι και ο Ερμής ανάδρομος από την 21η και μετά αλλά ως προς εσάς δεν θα επιφέρει και ιδιαίτερη ζημιά. Μην αμελείτε την υγεία και τις πάσης φύσεως “ζημιές”. Πιο ευνοικές: 17, 21, 22.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Ασφαλώς και έχετε δύο πολύ σοβαρούς υποστηρικτές, τον Δία και την Αφροδίτη αυτόν τον καιρό από αυτήν την εβδομάδα θα πρέπει να ανασκουμπωθείτε γιατί η μάχη για την… επικράτηση και την καλύτερη επιβίωση γίνεται κάπως πιο σκληρή. Τι ευθύνεται για αυτό; Έχουμε και λέμε. Την Παρασκευή 21 έχουμε την ζωδιακή αλλαγή, αφού από το φιλικό σας Κριό, περνάμε στο ζώδιο του Ταύρου. Την ίδια ημέρα ο Ερμής που βρίσκεται ήδη εκεί από τις 4 Απριλίου γίνεται και ανάδρομος. Στον Ταύρο -κρατηθείτε- θα βρίσκεται έως τις 11 Ιουνίου. Ανάδρομος θα είναι από τις 21 Απριλίου έως τις 14 Μαίου. Γραπτά γενικώς, ΜΜΕ, αλλά και μεταφοράς, συμφωνίες, συμβόλαια, σπουδές, παιδιά, μετακομίσεις, λογαριασμοί και ημερομηνίες απαιτούν προσοχή. Όσοι έχετε γεννηθεί στις δύο πρώτες ημέρες του ζωδίου σας και εσείς του δευτέρου δεκαημέρου περισσότερη. Αφροδίτη και Δίας όπου υπάρχει πρόβλημα θα ενεργούν σαν αλεξικέραυνο παντού.

Tip: Εύκολα τώρα οι καθυστερήσεις, τα λάθη, τα μπερδέματα. Να διπλοτσεκάρετε τα πάντα. Πιο προσεκτικά παντού από Πέμπτη έως Σάββατο απόγευμα.

ΙΧΘΥΕΣ (29 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου)

Η εβδομάδα ξεκινάει με την Σελήνη στο ζώδιό σας και αυτό σημαίνει ότι παρά την πίεση του Κρόνου στο ζώδιό σας όλα και κάποια θετικά πράγματα μπορείτε να επιτύχετε. Μικροαλλαγές, μικροβελτιώσεις εκεί που είναι αναγκαίες. Στην εργασία, την φυσική σας κατάσταση και την υγεία, ιδιαίτερα. Η Ηλιακή έκλειψη που γίνεται την Πέμπτη το ξημέρωμα στον Κριό χτυπάει περισσότερο τα οικονομικά και τα πάσης φύσεως συμφέροντά σας. Σε κάτι τέτοιο συναινεί και η Αφροδίτη από τους Διδύμους που θα βρίσκεται εκεί έως τις αρχές του Μαίου. Τα έξοδα τρέχουν με ταχύτητα φωτός. Τον νου νσας να μην δανείσετε, να μην ρισκάρετε και να μην ανοιχτείτε πέρα από όσο πιάνει το… πάπλωμά σας. Κάτι ανάλογο θα έλεγα και για τα αισθηματικά που το μπέρδεμα μπορεί να είναι είτε εσωτερικό, είτε από τις καταστάσεις που δεν επιτρέπουν να χαρείτε το… αντικείμενο του πόθου. Ακόμα και αν είστε σε έναν γάμο ή μια σχέση, υπάρχει ένα “κάτι” που ρίχνει την σκιά του και δεν σας επιτρέπει να ξενοιαστείτε.

Tip: Φανείτε περισσότερο προσεκτικοί και απρόθυμοι να ρισκάρετε πολλά οπουδήποτε από Σάββατο μεσημέρι έως και Δευτέρα 24. Πιο βοηθτικές 17 και 21.

Μια ματιά ακόμα: Love Match: AYTO είναι το ιδανικό ζώδιο για κάθε Δίδυμο!

Keywords
αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, αρης, εκκρεμότητες, διδυμοι, μαΐου, ιουνίου, νέα, λεων, σημαίνει, επηρεάζει, μμε, love, ayto, κινηση στους δρομους, σταση εργασιας, εκλειψη ηλιου, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, έκλειψη σελήνης, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, οφειλετες δημοσιου, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, κομματα, ημερομήνια, ayto, το θεμα, αιγοκερως, ακινητα, αφροδιτη, γαμος, δανεια, δουλεια, εργασια, ζυγος, θεμα, καριερα, κριος, μμε, ομορφια, περιοδος, περιεργα, πιεση, σεληνη, υγεια, φυσικη, αισιοδοξια, ασφαλειες, ατζεντα, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, γνωριμια, δευτερο, δεοντα, δευτερα, διαστημα, δημοσιο, δειτε, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκλειψη, εκκρεμότητες, εβδομαδα, εντυπα, εξοδα, επικοινωνια, επηρεάζει, ερμης, ετερον ημισυ, ευνοια, εχουμε και λεμε, ζημια, ζωδιο, ζωης, ιδια, ημισυ, υπομονη, καρκινος, κρονος, λαθη, μαΐου, ματια, μπορειτε, μυτη, νευρα, ξημερωμα, ξημερωματα, παντα, ομπρελα, παιδια, πεμπτη, σαββατο, σιγουρα, συντομα, σπιτι, ταξιδια, τριτη, φυσικα, φυσικο, ψυχραιμια, αγωνας, ευθεια, love, ιδανικο, ιδιαιτερα, ιουνίου, καρδια, κυριακη, μεινει, ομαδες, παιχνιδι, σημαίνει, θεματα, θετικα, βεβαιως
Τυχαία Θέματα