Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18-24/9)

Το πορτρέτο της εβδομάδας για όλα τα ζώδια: Στο αξιοσημείωτο όχι μόνο αυτής της εβδομάδας αλλά και του υπόλοιπου χρονικού διαστήματος μέχι το τέλος του 2023 είναι η αργή, ανάδρομη πορεία του Κρόνου. Μπαίνει σε ευθεία τροχιά ξανά στις 4 Νοέμβρη, αλλά μόλις φτάνει έως τις τρεις μοίρες των Ιχθύων. Αφήνει λοιπόν κάπως πιο ανενόχλητους από νέα βάρη και προβλήματα τα άτομα των ζωδίων Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη και Ιχθύων που έχουν

γεννηθεί στο δεύτερο και το τρίτο δεκαήμερο.

Νέα εβδομάδα, νέες εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Θέλετε να δείτε πώς θα κυλήσουν τα πράγματα σε όλους της τομείς της ζωής μας; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις της Βίκυς Παγιατάκη.

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρτίου -19 Απριλίου)  

Με μικρές ή και μεγαλύτερες… μάχες για την επίτευξη των στόχων μέσα στο κλίμα ανταγωνισμού που προκαλεί ο Άρης απέναντί σας στον Ζυγό, φτάσατε και στην πρωτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη. Η αντίθεση του Άρη με το ζώδιό σας εκφράζει βέβαια και την βαθύτερη επιθυμία να επικρατήσετε -και μπορεί και με άστοχο τρόπο- να επιβληθείτε και να επικρατήσετε όχι μόνο στην εργασία και τις συνεργασίες που πρέπει να εξυπηρετηθούν, αλλά και στο έτερον ήμισυ και το αντικείμενο του πόθου σας που δεν έχετε ακόμα κατακτήσει. Ο Άρης κόντρα μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει κάποιος λόγος που ενώ τα αισθήματα και η αγάπη μπορεί να υπάρχουν αλλά παράλληλα να υπάρχει και ένας… σεξουαλικός υποσιτισμός. Δυνατή η Αφροδίτη που εκφράζει την αγάπη, αδύνατος ο Άρης που αντιπροσωπεύει το σεξ. Αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την επόμενη, προσφέρεται περισσότερο για αξιοποίηση παντού και στις σχέσεις, γι’ αυτό εξαντλείστε όλες τις δυναντότητές σας.

Tip:  Το πιο ευνοικό κομμάτι αυτής της εβδομάδας είναι από Τετάρτη απόγευμα έως Παρασκευή. Αυξημένες υποχρεώσεις και κούραση για να ευχαριστήσετε τους… άλλους, ανώτερους, συγγενείς και αγαπημένους. Προσεκτικά στο Σαββατοκύριακο.

ΤΑΥΡΟΣ (20 Απριλίου -20 Μαΐου)  

Προσπαθήστε να επεκτείνετε τα σχέδια, τις φιλοδοξίες σας και τους στόχους σας και μην απογοητεύεστε μπροστά στα όποια προβλήματα παρεμβάλονται ανάμεσα σε εσάς και αυτά που θέλετε. Ο Ουρανός στο ζώδιό σας -που τώρα επηρεάζει περισσότερο εσάς του τρίτου δεκαημέρου – ωθεί να αλλάξετε τα… πράγματα που δεν προσφέρουν πια στον σημερινό τρόπο ζωής σας και τις απαιτήσεις σας. Αν δεν το επιχειρήσετε εσείς μπορεί να παρέμβει διαλυτικά και ανατρεπτικά αυτός. Τώρα εκτός αυτού έχετε και την βοήθεια τόσο του Δία όσο και του Ερμή, άρα θα είναι να καλό να μην αφήνετε για αργότερα τις σημαντικές ενέργειες και αποφάσεις σας. Η Αφροδίτη είναι αλήθεια ότι παίζει ακόμα λίγο… κρυφτούλι με τα οικονομικά, τα περιουσιακά και τα αισθηματικά σας, αλλά δεν κλείνει εντελώς και τα περιθώρια. Στον έρωτα μιλάει περισσότερο για τον… συζυγικό, τις δοκιμασμένες σχέσεις και τις αποφάσεις πάνω σε… σοβαρό σκοπό. Ο διάλογος για όλα τα είδη των σχέσεων, τώρα είναι το καλύτερο και αυτός σαφώς συνδέεται με τον Ερμή.

Tip:  Από την Δευτέρα έως την Τετάρτη το βραδάκι θα υπάρχει μεγαλύτερη πίεση, εσωτερική και εξωτερική. Προσεκτικά. Άκρως ευνοικό το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21 Μαΐου -21 Ιουνίου) 

Με δύο πολύ ευνοϊκούς συμπαραστάτες πλανήτες συνεχίζει κι αυτή η εβδομάδα έτσι που ακόμα κι αν δε γίνεται να αποτρέψουν όλες τις δυσκολίες και όλα τα δυσάρεστα, τα μειώνουν σημαντικά. Ο ένας είναι ο Άρης που από το ζώδιο του Ζυγού θα συνεχίσει να σας προσφέρει δύναμη, αποφασιστικότητα, εφευρετικότητα και τόλμη προκειμένου να αντιμετωπίσετε τον ανταγωνισμό στα επαγγελματικά και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Ο άλλος είναι η Αφροδίτη που μέσα από τον Λέοντα θα φέρνει κοντά σας πρόσωπα φιλικά αλλά και άλλα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα ενστερνίζονται ιδέες και σχέδια που εσείς θέλετε να προχωρήσουν. Η συμμετοχή σας σε συντροφιές, ομάδες, λέσχες, πολιτικά κόμματα και συλλογικές δραστηριότητες γενικότερα, θα βοηθήσει ψυχολογικά αλλά και πρακτικά. Βέβαια σε όλα αυτά θα υπάρχουν και αρρυθμίες και σκαμπανεβάσματα μια και ο κυβερνήτης σας, Ερμής δεν βοηθάει ιδιαίτερα. Η φιλία συμπλέει με κάποιον τρόπο με τον έρωτα και βοηθάει.

Tip:  Προσεκτικότερα παντού από Τετάρτη απόγευμα έως και Παρασκευή. Ιδιαίτερα σε συνεργασίες και σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουνίου -22 Ιουλίου) 

Όπως και να το κάνουμε είναι ρευστός, νευρικός και ώρες ώρες απρόβλεπτος ο Σεπτέμβρης για σας, αλλά από την άλλη οι ενδείξεις λένε ότι στο τέλος οι κόποι σας δεν θα πάνε χαμένοι. Συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα αυτή εδώ είναι και πιο βατή – ιδιαίτερα στο ξεκίνημά της – και πιο αποτελεσματική ως προς την πρόοδο και την εφαρμογή των σχεδίων σας. Ή παρουσία του Άρη στο Ζυγό από τις 28 Αυγούστου και μετά έχει δημιουργήσει μια νέα κατάσταση στην εργασία, την οικογενειακή και αισθηματική σας ζωή και κάποιοι από σας θα πρέπει να αντιμετωπίσετε και θέματα που αφορούν στο σπίτι, κάποιον άλλον χώρο και ακίνητο. Η Δευτέρα, η Τρίτη και η Τετάρτη είναι περισσότερο ευνοϊκές για σας, τόσο για την διευθέτηση επαγγελματικών και πρακτικών ζητημάτων γενικότερα, όσο και για να χειριστείτε καλύτερα τις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Ο Άρης υποδαυλίζει ζήλιες, γκρίνιες και ασυνεννοησίες και βγάζει στην επιφάνεια τις διαφορές που υποβόσκουν. Βεβαίως ο Δίας θα δίνει την βοήθειά του – ιδιαίτερα σε σας του δευτέρου δεκαημέρου – αλλά δεν μπορεί να κάνει και τα πάντα.

Tip:  Φανείτε περισσότερο υπομονετικοί, ψύχραιμοι και προσεκτικοί στο Σαββατοκύριακο.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου -22 Αυγούστου) 

Με δυο ευνοϊκούς συνοδοιπόρους θα προσπαθήσετε να τα βγάλετε πέρα στην προτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη, που όπως φαίνεται στο ξεκίνημά της δεν θα είναι και τόσο εύκολη. Με τον Άρη λοιπόν που από το ζώδιο του Ζυγού εξακολουθεί να σας εμψυχώνει και να ενδυναμώνει τις… στρατηγικές σας ικανότητες προκειμένου να τα βγάλετε πέρα. Υπάρχει όμως ακόμα για όλη τη διάρκεια αυτού του μήνα η Αφροδίτη – στήριξη, αποδοχή και συμπάθεια από τους άλλους αλλά και δυνατότητες χειρισμού οικονομικών και περιουσιακών υποθέσεων – που έστω και μέσα από δυσκολία και ανταγωνισμό, θα βάζει το ευνοϊκό της… χεράκι. Εξυπακούεται ότι τώρα – και ιδιαίτερα από το βράδυ της Τετάρτης έως και την Παρασκευή – είναι καλύτερα να βγάλετε τυχόν… ζιζάνια από το γάμο και την σχέση σας και να σταθμίσετε πιο σωστά τι ζητάτε αλλά και τι μπορείτε να δώσετε στον/ στην σύντροφό σας. Χρήμα και αγάπη δεν δίνονται απλόχερα αλλά όλο και κάτι γίνεται.

Tip:  Φανείτε πιο οργανωτικοί, υπεύθυνοι και πρόθυμοι να συζητήσετε ακόμα και πράγματα που ενοχλούν από Δευτέρα έως και Τετάρτη βραδάκι. Πιο ευνοϊκές από Τετάρτη βράδυ έως και Παρασκευή. Ουδέτερο το Σαββατοκύριακο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23 Αυγούστου -22 Σεπτεμβρίου) 

Διανύουμε την τελευταία βδομάδα των γενεθλίων σας – χρόνια σας πολλά και καλά – και όπως είναι φυσικό, δημιουργούνται κάποια περίεργα συναισθήματα και βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια κρυμμένα ή και… καταχωνιασμένα. Ψυχραιμία! Εσείς είσαστε παιδιά της λογικής, άρα όλα θα τα φιλτράρετε μέσα από μια μεγάλη δόση αυτής. Άλλωστε αυτό συμβουλεύει να κάνετε και ο κυβερνήτης σας, Ερμής που βρίσκεται – και θα βρίσκεται έως στις 5 Οκτωβρίου – στο ζώδιό σας. Συζήτηση για το καθετί και ταχύτητα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα και το τέλος της εβδομάδας που είναι πιο εύκολο, προκειμένου να κλείσετε τρύπες όπου υπάρχουν αλλά και να κάνετε βήματα προόδου εκεί που τα επιδιώκετε. Από κοντά και ο Δίας με τον Ουρανό για να παίρνετε έμπνευση αλλά και αποφασιστικότητα να αφήσετε πίσω σας όσα αποτελούν τροχοπέδη στην ζωή σας. Πρόσωπα, πράγματα, δυςάρεστες εμπειρίες και καταστάσεις. Απωθημένα συναισθήματα; Έρωτας κρυφός ή καταπιεσμένος; Ξεκαθάρισμα τώρα.

Tip:  Πιο ευνοϊκά από Δευτέρα έως Τετάρτη μεσημέρι και Σαββατοκύριακο. Προσεκτικά, ψύχραιμα, υπομονετικά από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή.

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου -23 Οκτωβρίου) 

Προτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη αυτή και φυσικά ο Άρης στο ζώδιό σας όπως φαίνεται θα εξακολουθήσει να σας κρατάει σε εγρήγορση για να μπορέσετε να αντιμετωπίσετε τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται καθημερινά στην εργασία, τις σπουδές αλλά και τις διάφορες σχέσεις σας και σας και την ζωή σας γενικότερα. Συγκριτικά με την ερχόμενη εβδομάδα αυτή – και περισσότερο έως και την Παρασκευή – προσφέρεται περισσότερο για να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να επιτύχετε κάτι περισσότερο και κάτι καλύτερο εκεί που το επιθυμείτε, ή ακόμα να αποφύγετε κάτι που δεν θέλετε να συμβεί και να εξελιχθεί. Εργασία, επαγγελματικό θέμα; Υγεία αλλά και σχέσεις γενικότερα; Η περίοδος αυτή και ιδιαίτερα η ερχόμενη εβδομάδα θα δοκιμάσει κάπως πιο δυνατά συνεργασίες αλλά και σχέσεις και ιδιαίτερα γνωριμίες και σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί σχετικά πρόσφατα. Η φιλία παραμένει το ισχυρότερο κεφάλαιο στη ζωή σας και σ’ αυτόν το μήνα επενδύστε περισσότερο σε αυτήν.

Tip:  Το πιο ευνοϊκό διάστημα είναι από την Τετάρτη το απόγευμα έως και την Παρασκευή. Προσεκτικότερα παντού στο Σαββατοκύριακο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24 Οκτωβρίου -21 Νοεμβρίου)  

Προτελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και είναι φυσικό να ψάχνετε ακόμα τα… πατήματά σας στην εργασία, τις σπουδές, την αισθηματική σας ζωή αλλά και τα οικονομικά σας. Βλέπετε με τον Δία και τον Ουρανό απέναντί σας στον Ταύρο εκεί που πιστεύετε ότι το έχετε, εκεί γίνεται και μια ανατροπή που υποχρεώνει να ξαναδοκιμάσετε αλλιώς. Η εβδομάδα αυτή όμως ξεκινάει και με τη Σελήνη στο ζώδιό σας – θα βρίσκεται εκεί από Δευτέρα έως και Τετάρτη βραδάκι – και αυτό σημαίνει ότι τώρα όχι απλώς να σκεφτείτε αλλά και να περάσετε στις απαραίτητες τροποποιήσεις και βελτιώσεις, προκειμένου να υπάρξει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στα σχέδια και τις επιδιώξεις σας. Ακόμα και αν διστάζετε να κάνετε τις βαθιές τομές, είτε στην εργασία, είτε στις διάφορες σχέσεις και τα αισθηματικά σας. Ο Σεπτέμβρης και ιδιαίτερα αυτή η εβδομάδα ολόκληρη σας προσφέρει μια πιο καθαρή εικόνα για το τι πρέπει να γίνει, όσο και τους τρόπους και τα μέσα που θα μπορέσετε να το επιτύχετε.

Tip:  Δευτέρα και Τετάρτη ο συναισθηματισμός στο φουλ και κούραση αλλά και επιτυχίες και συμπάθειες. Ευνοϊκό και το Σαββατοκύριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22 Νοεμβρίου -21 Δεκεμβρίου) 

Αναγκαστικά στην τρεχάλα αλλά και στα πίσω μπρος, αφού ακόμα ο Ερμής κάνει τα δικά του από το ζώδιο της Παρθένου. Ασυνεννοησία; Αναβολές; Καθυστερήσεις; Ενόχληση από την επικοινωνία με τους άλλους αλλά και τα μέσα της; Είναι έτσι αλλά δεν είσαστε κι εντελώς απροστάτευτοι από πλευράς εύνοιας. Υπάρχει – και θα υπάρχει και στο πρώτο μέρος του Οκτώβρη περίπου – ο Άρης στο φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού και από κει θα σας εφοδιάζει με δύναμη, τόλμη, αποφασιστικότητα και πίστη στον εαυτό σας και τις ικανότητες σας. Αν δεν φτάνουν όλα αυτά για να αντιμετωπίσετε την … αντιπολίτευση που σας κάνουν ο Ερμής με τον Κρόνο, τότε υπάρχει και η Αφροδίτη για να βάλει κι αυτή ένα χεράκι. Όταν έχετε τις μαύρες σας, όταν πιστεύετε ότι δεν μετράτε στους άλλους και δεν σας αγαπούν και όταν έχετε ξεμείνει από χρήματα. Υπάρχει βέβαια και αυτός ο επιβαρυντικός Κρόνος αλλά όλο και θα μικραίνει η επιρροή του σχεδόν σε όλο το Φθινόπωρο.

Tip:  Γενικώς η εβδομάδα αυτή δεν παρουσιάζει κάπου καινούργιες και ιδιαίτερες δυσκολίες. Μάλιστα από Τετάρτη απόγευμα και Παρασκευή, με τη Σελήνη στο ζώδιό σας με λίγη προσοχή καταφέρνετε πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου -19 Ιανουαρίου)  

Στο… μαγκανοπήγαδο της καθημερινότητας και των αυξημένων ευθυνών, τυπικώς μπήκατε από τις 28 Αυγούστου, αλλά όσο ο Σεπτέμβρης φτάνει προς το τέλος του, τόσο το… ζόρι γίνεται πιο αισθητό. Βεβαίως συγκριτικά με την επόμενη εβδομάδα αυτή προσφέρεται περισσότερο για περισσότερα από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος της, με κάποιες διακυμάνσεις φυσικά. Και αυτό γιατί τόσο ο μήνας αυτός, όσο και ο Οκτώβρης, έως το μέσον του περίπου, είναι το πιο ρευστό, ανταγωνιστικό και απρόβλεπτο διάστημα όπου θα κριθούν πολλά, τόσο στα επαγγελματικά, στα διάφορα συμφέροντά σας, ακόμα και στο πως θα διαμορφωθούν κάποιες σημαντικές σας σχέσεις. Την ώρα του εκνευρισμού και της αγανάκτησης να θυμάστε ότι πολλά παλεύονται τώρα και ότι έστω και στο παραπέντε μπορεί να επιτευχθούν κάποια – αν όχι όλα – από αυτά που θέλετε. Ο Δίας – ευκαιρία, ευνοική σύμπτωση, προσπάθεια που επιτέλους αποδίδει- είναι στο πλευρό σας και τώρα πια και ο Ερμής που μέσω μιας ιδέας ή μιας καλής πληροφορίες μπορείτε να κάνετε την διαφορά προς το καλύτερο.

Tip:  Φορτσάρετε -πάντα με προσοχή τώρα πια – στις πρώτες τρεις ημέρες της εβδομάδας. Ιδιαίτερο το Σαββατοκύριακο. Ευνοικό με κάποιες δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20 Ιανουαρίου -18 Φεβρουαρίου) 

Με μοναδικό αλλά ισχυρό πλανητικό σύμμαχο τον Άρη που θα πορευτείτε και στην προτελευταία βδομάδα του Σεπτέμβρη. Η αλήθεια είναι ότι το ξεκίνημά της είναι αρκετά ρευστό, απαιτητικό και θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας για να ανταποκριθείτε στις διάφορες υποχρεώσεις. Με την Σελήνη στο Σκορπιό από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη το βραδάκι, θα έχετε ανωτέρους, συγγενείς και συνεργάτες, τον καθένα με τις απαιτήσεις αλλά και τις… αρρυθμίες που μπορεί να δημιουργήσουν. Φανείτε ψύχραιμοι γιατί υπάρχει και ο επαγγελματικός ανταγωνισμός που ζητάει συνέπεια και εγρήγορση. Η Αφροδίτη απέναντί σας στον Λέοντα, δημιουργεί μεγάλες διακυμάνσεις τόσο στα δικά σας αισθήματα σε σχέση με τον/ την σύντροφό σας, όσο και στην ανασφάλεια που σας δημιουργεί η δική του συμπεριφορά. Ίσως να εκπέμπετε σε διαφορετικό μήκος κύματος, ή το οικονομικό για κάποιον να ρίχνει το δικό του βάρος. Από την Τετάρτη το βραδάκι έως και την Παρασκευή – χωρίς να είναι δύσκολο και το Σαββατοκύριακο – συζητήστε αλλά αναπτύξτε δράσεις παντού.

Tip:  Έξοδα, πίεση και απρόοπτα απαιτούν καλύτερη οργάνωση και ψυχραιμία από Δευτέρα έως Τετάρτη βραδάκι.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβρουαρίου -20 Μαρτίου) 

Ακροβασίες; Σχοινοβασίες; Λεπτές ισορροπίες; Τι άλλο να κάνετε προκειμένου να τα καταφέρετε όσο καλύτερα και όσο πιο ανώδυνα γίνεται; Στην εργασία, στο σπίτι, στον έρωτα. Ο Ερμής απέναντί σας στην Παρθένο δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην επικοινωνία με τους άλλους – αλλά και τα διάφορα μέσα της, Διαδίκτυο κτλ. – αλλά και την διαπραγμάτευση, γιατί αλλά διαισθάνεστε και βλέπετε εσείς κι άλλα λένε οι άλλοι με τους οποίους θα πρέπει να συμπορευτείτε. Αυτά προς τις δυσκολίες αλλά υπάρχει και η εύνοια, η απρόσμενη βοήεια στο παραπέντε και οι δυνατότητες που έχετε και που βγαίνουν τη στιγμή της απογοήτευσης και θα σας δώσουν την έκ νέου δύναμη. Αυτή η βδομάδα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή από την Δευτέρα έως και την Τετάρτη το μεσημέρι. Η διαίσθησή σας ανεπτυγμένη και πολύτιμη μπορεί να σας οδηγήσει αποτελεσματικά. Στον έρωτα; Κάνετε και ζητήστε έργα και όχι λόγια. Είστε μόνοι; Μόνες; Ψάξτε λίγο μέσα και γύρω από την εργασία.

Tip:  Από Τετάρτη μεσημέρι έως και Παρασκευή φανείτε υπομονετικοί, υπεύθυνοι και προσεκτικοί παντού. Καλό το Σαββατοκύριακο.

Μια ματιά ακόμα: Βίκυ Παγιατάκη: Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11-17/9)

Keywords
ζωδια σημερα, αστρολογικες προβλεψεις, βικυ, βικυ παγιατακη, νέα, αρης, σημαίνει, επηρεάζει, διαλυτικά, διδυμοι, μαΐου, συμμετοχή, ιουνίου, λεων, επιρροή, ομαδα διας, καθαρα δευτερα, αλλαγη ωρας, τελος ακινητης περιουσιας, τελος ακινητων, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2013, ξανα, κομματα, βγαινουν, δυνατα, πλανητες, αφροδιτη, εργασια, ζιζανια, κοντρα, περιοδος, περιεργα, πιεση, σεληνη, υγεια, φιλια, ωρα, αγαπη, απωθημενα, αρρυθμιες, βδομαδα, βοηθεια, βραδυ, βρισκεται, γινει, γινεται, δευτερο, δευτερα, διαστημα, δυναμη, δειτε, δικη, διαλυτικά, διαδικτυο, εγρηγορση, ευκαιρια, ευκολο, υπαρχει, εβδομαδα, εμπνευση, εργα, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, επηρεάζει, επιθυμια, ερμης, ετερον ημισυ, ευνοια, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδεες, η δικη, ημισυ, εικονα, κεφαλαιο, κλιμα, κρονος, λογια, μαΐου, ματια, μηκος, μηκος κυματος, μοιρες, μπορειτε, ξεκινημα, παντα, ουρανος, παιδια, πιστη, προβληματα, συζητηση, συμμετοχή, σπιτι, σχεδια, τολμη, τριτη, τρυπες, φυσικα, φτανει, φθινοπωρο, φυσικο, χρημα, ψυχολογικα, ψυχραιμια, ωρες, απο δευτερα, βηματα, εφαρμογη, ευθεια, ειδη, ιδιαιτερο, ιδιαιτερα, ιουνίου, κομματι, μπροστα, ομαδες, ουδετερο, πληροφοριες, σημαίνει, τοξοτη, θεματα, βεβαιως, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα