«Βόμβα» Δασκαλάκη για Πισπιρίγκου: «Ενώ είχε πεθάνει η Τζωρτζίνα, έστειλε σε φίλη της ότι θέλει να μου πάρει το σπέρμα»

Πρώτος μάρτυρας σήμερα στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας, ήταν ο εν διαστάσει σύζυγος της Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «T-Live», λίγο πριν ολοκληρωθεί η σημερινή δικάσιμος στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, o πατέρας των τριών κοριτσιών πέταξε μια «βόμβα» σχετικά με την κατηγορούμενη.

Συγκεκριμένα, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι λίγες ημέρες

μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας -στις 5 Φεβρουαρίου του 2022- και αφού δηλαδή είχαν πεθάνει και τα τρία τους παιδιά, η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε με sms σε μια φίλη της ότι ήθελε να πάρει το σπέρμα του προκειμένου να του κάνει μάγια για να τον δέσει να μην φύγει.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι θα προσκομιστούν στο δικαστήριο τα εν λόγω μηνύματα.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια για το μήνυμα της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Αν υπάρχουν αυτά τα μηνύματα, θα τα δούμε στα αναγνωστέα έγγραφα. Το να το λέει τώρα ο κ. Δασκαλάκης και μετά από 3 ημέρες, και μετά 14 μήνες κι ενώ δεν το έχει καταθέσει ποτέ μέχρι σήμερα, δημιουργεί αμφιβολίες. Γιατί απομονώνοντας ένα περιστατικό που περιγράφεται σε ένα μήνυμα, αν δεν έχεις δει τι λέγεται στα προηγούμενα, είναι εντελώς διαφορετικό», είπε στις κάμερες.

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη: Κοιμίζει τον 40 ημερών γιο της με συνθήματα του… Ολυμπιακού -Βίντεο

Ελένη Φουρέιρα: Η πρώτη φωτογραφία από το δωμάτιο του γιου της

Μαρία Σάκκαρη για Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: «Προτιμώ να χάσω θαυμαστές από το να μην τον έχω στη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα