Βούλγαρη σε Κασσελάκη: «Ζήλεψα τώρα, Στέφανε ξέρεις ποιος σε κάλεσε πρώτος»

Η Ανθή Βούλγαρη ήταν η πρώτη δημοσιογράφος που προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Στέφανο Κασσελάκη πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο «έφαγε»… άκυρο.

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που κέρδισε τον πρώτο γύρο των εκλογών με διαφορά – είχε δεχτεί κλήση από την παρουσιάστρια και της είχε απαντήσει γραπτώς ότι θα την καλέσει, τηλεφώνημα, βέβαια, που δεν έγινε ποτέ.

Με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Super Κατερίνα», στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης χαιρέτησε ένα –

ένα τα μέλη της εκπομπής, όμως αρνήθηκε να προβεί σε δηλώσεις, η Ανθή Βούλγαρη θέλησε να του υπενθυμίσει ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που εξέφρασε το ενδιαφέρον του να μιλήσει μαζί του.

Η Ανθή Βούλγαρη έστειλε on air μήνυμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Ειδικότερα, μετά την προβολή του βίντεο, η Ανθή Βούλγαρη έστειλε ένα μήνυμα μέσα από το «Κοινωνία Ώρα MEGA» στον Στέφανο Κασσελάκη.

«Βρε τι έχουμε πάθει… Εγώ έχω να στείλω μήνυμα επειδή βλέπω ότι ξέρει όλους τους τηλεοπτικούς… Ζήλεψα τώρα. Στέφανε, ξέρεις ποιος είναι ο πρώτος που σε έχει καλέσει έτσι; Σε ποιον έχεις αρνηθεί το κάλεσμά του… Ελπίζω να επανορθώσεις τις επόμενες ημέρες», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη και συνέχισε:

«Φρέντο εσπρέσο σκέτο πίνει. Πίνουμε και τον ίδιο καφέ. Εγώ ξέρεις τι κατάλαβα; Σηκώνεται το πρωί, πηγαίνει κάνει τη γυμναστική του, παίρνει το καφεδάκι του. Ωραία… Ταιριάζουν και τα γούστα μας».

Διαβάστε ακόμα:

 Τσιμτσιλή για Μουτσινά: «Το να πεις κουράστηκα και σταματώ είναι μαγκιά σου»

 Γιώργος Αγγελόπουλος – Δήμητρα Βαμβακούση: Η αναγγελία του γάμου τους

 Δάφνη Καραβοκύρη: «Δεν ήμουν στον γάμο της Μελιτά, δεν έχουμε σχέσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα