Βρεθήκαμε στο τριήμερο εκπτώσεων του νέου αγαπημένου μας μικρού mall στον Άλιμο και ψωνίσαμε στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Πριν λίγες ημέρες σας μίλησα για το νέο μικρό mall που άνοιξε τις πόρτες του στον Άλιμο και σας έδειξα όλη την εμπειρία που έζησα ψωνίζοντας σε αυτό το κατάστημα των 2.000 τ.μ. Η Prénatal, η μεγαλύτερη ιταλική αλυσίδα ειδών για την έγκυο και το παιδί, και η Toys Center, ιταλική εταιρεία leader στη λιανική πώληση παιχνιδιών ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαζί δημιούργησαν έναν μεγάλο χώρο για τη μαμά και το παιδί. Την περασμένη Παρασκευή ξεκίνησε το

τριήμερο εκπτώσεων στο κατάστημα και βρέθηκα εκεί για να σας μεταφέρω όλα αυτά που είδα.

Φτάνοντας στο parking έμεινα έκπληκτη με τα αυτοκίνητα που είχαν γεμίσει τον χώρο και προς στιγμήν ανησύχησα μήπως υπάρχει συνωστισμός. Ωστόσο, όταν ένα κατάστημα είναι 2.000 τ.μ. κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί. Ο κόσμος ήταν πολύς αλλά λόγω της έκτασης του καταστήματος μπόρεσα να ψωνίσω άνετα χωρίς να νιώσω την παραμικρή ενόχληση.

Σε όλο τον χώρο υπήρχαν μπαλόνια, δώρα για όλα τα παιδιά στα ταμεία, εορταστική διάθεση και άφθονο προσωπικό που ήταν πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν όλους τους πελάτες.

Τι εκπτώσεις είδα στο κατάστημα; Έχοντας βγάλει την Fashion Club κάρτα μου είχα μέχρι 50% έκπτωση σε είδε βρεφανάπτυξης και σε παιχίδια. Με 30% έκπτωση αγόρασα ένα κάθισμα αυτοκινήτου σε μια πολύ καλή μου φίλη που γεννάει σε λίγες ημέρες, με 40% αγόρασα πιπίπλες, μπιμπερό και ένα μάρσιπο και φυσικά με 30-40% ψώνισα παιχνίδια lego και playmobil για τα ανιψάκια μου, καθώς τα Χριστούγεννα σιγά σιγά πλησιάζουν.

Τι μου έκανε εντύπωση ενώ ψώνιζα; Το πόσες πολλές οικογένειες είδα στο κατάστημα αλλά και πόσες εγκυμονούσες. Για την ακρίβεια ήταν τόσες πολλές οι γυναίκες σε προχωρημένη εγκυμοσύνη που το κατάστημα έμοιαζε σχεδόν…με μαιευτήριο (χωρίς να υπερβάλλω). Αυτό από μόνο του αποδεικνύει πως το συγκεκριμένο μικρό mall είναι must προορισμός για μια έγκυο, καθώς εκεί μπορεί να νιώσει άνετα ότι δεν θα συνωστιστεί και θα μπορέσει να βρει από ρούχα εγκυμοσύνης και θηλασμού για την ίδια, ρούχα για το μωρό της, έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο αλλά και μια τεράστια συλλογή σε παιχνίδια που πολλά από αυτά θα βρεις αποκλειστικά μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα.

Οι οικογένειες ήταν επίσης πολλές και αυτό που παρατήρησα και με χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν πως οι γονείς «εκμεταλλεύονται» (με την καλή έννοια) τις παροχές του καταστήματος που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να παίζουν με ένα σωρό παιχνίδια (είναι όλα ανοιχτά σε πάγκους) ενώ εκείνοι κάνουν με άνεση τα ψώνια τους.

Πρόκειται λοιπόν για ένα κατάστημα -προορισμός για τη μαμά και το παιδί αλλά και για όλη την οικογένεια και εκεί θα βρεις τα πάντα που χρειάζεται ένα βρέφος από τη στιγμή που θα γεννηθεί, μια έγκυος, αλλά και ρούχα και παιχνίδια για παιδιά έως 10 ετών.

Και επειδή κάποιοι από εσάς δεν προλάβατε να επισκεφτείτε ακόμα το κατάστημα σας έχω και ένα αποκλειστικό νέο. H Black Friday πλησιάζει και όλη εκείνη την εβδομάδα στο κατάστημα θα υπάρξουν μεγάλες εκπλήξεις και απίστευτες εκπτώσεις. Και μην ανησυχείτε πως υπάρχει έστω και η μικρή πιθανότητα να υπάρξει συνωστισμός. Σε ένα κατάστημα 2.000 τ.μ. σίγουρα θα έχετε την άνεση που χρειάζεστε για να ψωνίσετε είτε μόνη σας είτε με όλη την οικογένεια.

Mπες στο prenatal.gr και στο toyscenter.com/gr για να βρεις μια πολύ μεγάλη συλλογή από ρούχα, παιχνίδια, βιβλία και ό,τι άλλο χειάζεσαι για εσένα ή το παιδάκι σου.

Θα βρεις το νέο κατάστημα στη Λεωφ. Αλίμου 36-40, Άλιμος | τηλ. 210-9802700

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 21:00  /  Σάββατο  10:00 – 20:00

*Με υπαίθριο και υπόγειο πάρκινγκ πολλών θέσεων

Διαβάστε ακόμα: Ένα μικρό mall για τη μαμά και το παιδί: Άνοιξε τις πόρτες του και βρεθήκαμε εκεί για να σου μεταφέρουμε την εμπειρία που ζήσαμε!

Μάσκα και Παιδιά: Η νέα πραγματικότητα και ο ρόλος των γονιών!

Το παιδί σας βήχει ή έβγαλε εξάνθημα; Ο Σπύρος Μαζάνης σας λέει τι πρέπει να κάνετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα