Βρήκαμε το απόλυτο meeting point όλων των μαμάδων -Θα το λατρέψουν και τα παιδάκια!

Το Hygge, η δανέζικη αυτή λέξη που ακούγεται κάπως αστεία, δεν έχει ακριβή μετάφραση. Γιατί πολύ απλά δεν είναι μόνο μια λέξη αλλά μια ολόκληρη αντίληψη που αφορά στο ασφαλές, στο άνετο, στο χαλαρά και στη ζεστασιά.

Ναι, πρόκειται για μια ολόκληρη κατάσταση που επιδιώκουν να βρίσκονται συνεχώς οι κάτοικοι της Δανίας, της χώρας που συγκεντρώνει σύμφωνα με έρευνες μερικούς από τους πιο ευφυείς ανθρώπους του πλανήτη.

Πως μεταφράζεται όμως αυτό στην πράξη; Πολύ απλά με το να είμαστε ανοιχτοί να απολαύσουμε

και να… ζήσουμε υπέροχα πράγματα. Από το να βάλουμε φρένο στα πιεστικά deadlines, να κοιτάξουμε γύρω μας και να νιώσουμε ευγνωμοσύνη που υπάρχουμε, να κλείσουμε το κινητό μας και να παρατηρήσουμε τον κόσμο, μέχρι να απολαύσουμε μια δροσερή λεμονάδα, ένα αρωματικό τσάι, ένα γλυκό. Ειδικότερα εσείς μανούλες που για να τα προλάβετε όλα τρέχετε καθημερινά με κινηματογραφικές ταχύτητες, σας βρήκαμε το ιδανικό μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε asap και ακούει στο όνομα Hygge House.

Δείτε αναλυτικά τους λόγους μας έκαναν να το ξεχωρίσουμε και να το ανακηρύξουμε ομόφωνα ως το πιο friendly restaurant για σας και τα παιδάκια σας.

Η εξαιρετική τοποθεσία του, μέσα στο εμπορικό κέντρο, μακριά από πολυσύχναστους δρόμους, αμάξια που τρέχουν και φασαρία. Έτσι θα είστε πάντα σίγουρες για την ασφάλειά των παιδιών σας και δεν θα είστε συνεχώς από πίσω του.

Η σούπερ μίνιμαλ και καλαίσθητη διακόσμηση. Λες και ξαφνικά δεν είστε στη Γλυφάδα αλλά σε μια βόρεια χώρα της Ευρώπης.

Ο ειδικός χώρος για τα παιδάκια -είναι πραγματικά τεράστιος- όπου μπορούν να παίξουν με ξύλινα οικολογικά παιχνίδια αλλά και να φτιάξουν μοναδικές κατασκευές με τουβλάκια από αφρό. Έτσι θα περνούν την ώρα τους δημιουργικά και θα… ακονίζουν το μυαλό και τη φαντασία τους.

Τα καρεκλάκια φαγητού, αν τα παιδιά σας είναι πολύ μικρά αλλά και ειδικός χώρος θηλασμού αν έχετε μωρά μαζί σας.

Οι καφέδες, οι δροσερές σπιτικές λεμονάδες και τα γευστικότατα smoothies αποτελούν την ιδανική παρέα την ώρα που θα λέτε όλα τα νέα σας με τις φίλες σας. Σας είπαμε… Αυτό είναι το ιδανικό meeting point για όλες τις μανούλες σαν και εσάς.

Η εξαιρετική κουζίνα με το υπέροχο brunch, τα αλμυρά pancakes, τα κυρίως πιάτα με τα superfoods, όπως η κινόα, τις πίτσες, τις μακαρονάδες, τα μπέργκερς, τις φρέσκες σαλάτες και γενικά τις άκρως υγιεινές προτάσεις με τα βιολογικά υλικά που σίγουρα θα ξετρελάνουν όχι μόνο εσάς αλλά και τα παιδάκια σας.

Και βέβαια τα γλυκά που θα κλείσουν με τον ωραιότερο και πιο απολαυστικό τρόπο την επίσκεψή σας εκεί. Πεντανόστιμα και με λιγότερες θερμίδες από τα υπόλοιπα που… κυκλοφορούν στην αγορά.

Διεύθυνση: Λαοδίκης 38 στο εμπορικό κέντρο “Glyfada Center” στη Γλυφάδα

Τηλ. Επικοινωνίας: 21 0894 0447

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:00-21:00 και Σάββατο και Κυριακή: 10:00-23:00

Facebook: Hygge House

Instragram: Hyggehouse_gr

Keywords
Τυχαία Θέματα