Βρισηίδα Ανδριώτου: Έκανε unfollow την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου από το Instagram

Φαίνετα πως το «Survivor All Star» έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο στο να μπει οριστικό τέλος σε μια δυνατή φιλία.

Συγκεκριμένα, η Βρισηίδα Ανδριώτου ξεκαθάρισε πριν από μερικές ώρες στην εκπομπή «Γεια σου» ότι δε θέλει να έχει πλέον επαφές με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λόγω όσων είπε για τον σύντροφό της, Σπύρου Μαρτίκα, μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

«Εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της. Της το έχω στείλει και σε μήνυμα ότι δεν θέλω να έχω σχέση μετά από αυτά που είπε. Το καλύτερο για εκείνη θα ήταν να ζητήσει μια

δημόσια συγγνώμη γι’ αυτά που είπε. Δεν ξέρω αν θα μιλήσουμε τώρα που θα βγει, σίγουρα θα μου στείλει μηνύματα, το θέμα είναι πως θα το διαχειριστώ εγώ», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Από την άλλη, είχε απαντήσει στο «Πρωινό μας» στις δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου: «Είμαι από τις κοπέλες που δεν θα κάτσω να ξεκατινιαστώ στην τηλεόραση με τη “φίλη μου”. Αυτά που λέει η Ευρυδίκη – και αλήθεια να έλεγε – που δεν λέει γιατί δεν έχει γνωρίσει τον Σπύρο, θα έπρεπε να σεβαστεί εμένα και να μην τα πει. Η Χριστίνα Κεφαλά μου μετέφερε πάρα πολλά από μέσα. Θεωρώ ότι η Ευρυδίκη έχει επηρεαστεί πάρα πολύ από την Ελευθερία.

Απλά δεν την δικαιολογεί αυτό. Το να κάτσει να τα πει στην τηλεόραση όλα αυτά, σημαίνει ότι δεν σέβεται εμένα, γιατί υποτίθεται είμαι φίλη σου. Δεν θα ξεκατινιαστώ για την Ευρυδίκη. Δεν θέλω καμία σχέση μαζί της, της το έστειλα σε μήνυμα. Το καλύτερο θα ήταν για το όνομά της, να πει μια δημόσια συγγνώμη για αυτό που έκανε».

Μετά από όλα αυτά, μάλιστα, η Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισε να κάνει unfollow από το Instagram την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ εκείνη συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

Διαβάστε ακόμα:

Νατάσσα Μποφίλιου: Απαντά πρώτη φορά για την απόφασή της να τραγουδήσει μετά την τραγωδία στα Τέμπη

Κατερίνα Στανίση κατά Γιάννη Αγγελάκα: «Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος για να τα πεις»

Super Κική -Πρωινό μας: Η πρώτη συνέντευξη μετά την περιπέτειά της στη φυλακή -«Μου ξαναβγήκε πάλι κατάθλιψη»

Keywords
Τυχαία Θέματα