Βρισηίδα Ανδριώτου: Η αποκάλυψη για τη σχέση Βαλαβάνη – Βασάλου στο «Survivor All Star»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και σχολίασε τις εξελίξεις του χθεσινού επεισοδίου του «Survivor All Star» μαζί με την ομάδα της εκπομπής. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης έκανε και μια αποκάλυψη για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου μέσα στο παιχνίδι.

Αρκετό καιρό πριν από την έναρξη του «Survivor All Star», η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, με τα δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως και οι δύο έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με διαφορετικούς συντρόφους.

Η

Βρισηίδα Ανδριώτου, λοιπόν, μετέφερε στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ ότι διέκρινε μια οικειότητα ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι και τους είδε να έρχονται κοντά. Η ίδια ισχυρίστηκε ακόμα πως το σενάριο επανασύνδεσης παραμένει ανοιχτό και από τις δύο πλευρές, καθώς η φλόγα ανάμεσά τους δεν έχει σβήσει εντελώς.

«Ήταν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι. Κι όταν έκλαιγε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν εκεί να την υπερασπιστεί, κοιτιόντουσαν… Μπορεί επειδή ζουν δύσκολες συνθήκες, να ήρθαν ξανά κοντά. Υπάρχει ενδεχόμενο να τα βρουν. Διέκρινα μία οικειότητα σε φιλικό πλαίσιο αλλά νιώθω ότι υπάρχει σπίθα ακόμα. Είναι η άποψή μου, δεν θέλω να τους εκθέσω στη ζωή μου. Στις κάμερες δεν το έχουμε δει καθόλου», δήλωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Διαβάστε ακόμα:

 Πάνος Καινούργιος: «Αν δεν εγκρίνω κάποιον σύντροφο της Κατερίνας, θα της το πω έντονα»

 Δημήτρης Κοτταρίδης: Ο ερχομός της κόρης του και οι σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Εύη Φραγκάκη

 Bo: Στηρίζει τη σύντροφό του, Καρολίνα Καλύβα, στο «Survivor All Star» μετά την υποψηφιότητά της

Keywords
Τυχαία Θέματα