Ξεσπά η Ελένη Δήμου για τη Eurovision: «130.000 ευρώ έδωσε η ΕΡΤ για το παιδί που αποκλείστηκε από τον τελικό»

Η Ελλάδα δεν θα αποτελεί μέρος του τελικού του 67ου Διαγωνισμού της Eurovision, καθώς ο Victor Vernicos και το «Whate they say» αποκλείστηκαν μετά την εμφάνιση στον Β’ Ημιτελικό. Η συμμετοχή του 16χρονου προκάλεσε ποικίλα σχόλια, με τα περισσότερα από αυτά να «καρφώνουν» την ΕΡΤ

για την επιλογή της.

Η Ελένη Δήμου φαίνεται να ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς έκανε δύο αναρτήσεις – ξεσπάσματα μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδος από τον σημερινό τελικό. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την ΕΡΤ που δαπάνησε τόσα χρήματα για μια συμμετοχή που δεν έφτασε καν τον τελικό.

Η ίδια δε δίστασε να αναφέρει ποσά, προκαλώντας τον θυμό πολλών διαδικτυακών φίλων της για την απόφαση της ΕΡΤ να στείλει στη Eurovision τον 16χρονο καλλιτέχνη.

Όπως έγραψε, 130.000 ευρώ δόθηκαν στη δισκογραφική εταιρεία για τη συμμετοχή του Victor Vernicos στη Eurovision, ενώ συνολικά ο διαγωνισμός κόστισε στην ΕΡΤ 550.000 ευρώ.

«130.000 ευρώ έδωσε η ΕΡΤ στην Panic για το παιδί που αποκλείστηκε από τον τελικό. Δεν σχολιάζω άλλο», έγραψε αρχικά η Ελένη Δήμου στο προφίλ της στο Instagram.

«Μερικές ώρες αργότερα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, σημειώνοντας: «550.000 ευρώ σύνολο για τη Eurovision. Μπράβο στην ΕΡΤ».

Διαβάστε ακόμα:

 Μιρέλα Πάχου: Το πρωί είναι διδάκτωρ της Νομικής και το βράδυ τραγουδάει σε μουσικές σκηνές

 Εύη Σαλταφερίδου: Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε στο Survivor και πόσα είναι σήμερα

 Γενέθλια για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου! Η έκπληξη στο πλατό και η αποκάλυψη της ηλικίας

Keywords
Τυχαία Θέματα