Ξεσπά η Κατρίνα Τσάνταλη: «Πήραν το μωρό από την μαμά, το έδεσαν και οι περαστικοί το χάιδευαν όσο φώναζε»

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Κατρίνα Τσάνταλη και ένα περιστατικό ήταν αρκετό για να την κάνει να ξεσπάσει μέσα από το social media.

Συγκεκριμένα, σε μία εκκλησία της συμπρωτεύουσας είχαν δέσει ένα αρνάκι στο προαύλιο, προκειμένου να δοθεί σε κάποιον με λαχνό. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της συγγραφέως, η οποία τοποθετήθηκε για αυτό

μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πήραν το μωρό από την μαμά, το έδεσαν, οι περαστικοί το χάιδευαν όσο φώναζε, έβγαλαν φωτογραφίες με τα παιδάκια και το κλήρωσαν σε κάποιον για να φάει το γάλακτός του.

Για όλα αυτά τα μηνύματα που μου έχετε στείλει: το αρνάκι προφανώς «κληρώθηκε» σε κάποιον για να το σφάξει ως γάλακτος. Όχι δεν είναι πολύ μωρό, αυτά είναι τα γάλακτος (μωρά που θηλάζουν). Τα μη γάλακτος είναι τα λίγο μεγαλύτερης ηλικίας. Κάθε Πάσχα σφάζονται περίπου 2,000, 000 αρνάκια.

Και ενώ συνεχίζω να δέχομαι πολλά μηνύματα για το αρνάκι του βίντεο (και ειλικρινά αναρωτιέμαι αν όλοι όσοι μου στέλνουν, δεν τρώνε κρέας) να σας καληνυχτίσω με την αλήθεια πως όλα τα ζώα σκέφτονται, αισθάνονται, φοβούνται, πονάνε, αγαπούν, παίζουν και προστατεύουν τα μωρά τους όπως τα σκυλιά μας και τα γατιά μας», έγραψε η Κατρίνα Τσάνταλη.

Δείτε τις αναρτήσεις της:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/04/220426181629_tsantali.mp4

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη στο πρώτο ανώνυμο τηλεφώνημα στο T-live

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άναψε λαμπάδες για τα παιδιά της μέσα στη φυλακή

Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το μεγάλο έπαθλο του Ατζούν Ιλιτζαλί;

Keywords
Τυχαία Θέματα