Ξεσπά η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Η Μαλλιωτάκη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα»

Η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή το 2008, θα στραφεί νομικά εναντίον της Πόπης Μαλλιωτάκη, μετά την εξομολόγησή της ότι σκέφτονται μαζί με τον γιο της να κάνουν τη ζωή της reality.

Σήμερα το πρωί (16/11) η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη και ξέσπασε κατά της τραγουδίστριας.

«Να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο εκεί που είναι, κι αν θέλουν τη δημοσιότητα να γυρίσουν σε ταινία τον εαυτό τους, την κόρη της, τον γιο της. Να αφήσουν τη μνήμη

μου του παιδιού μου ήσυχη. Δεν της επιτρέπω καθόλου. Καταρχήν δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, ούτε ένα κερί δεν του άναψαν. Δεν θέλω να αναφερθούν γύρω από τον γιο μου. Η Πόπη δεν ερωτεύτηκε τον γιο μου, ερωτεύτηκε το χρήμα. Δεν το λέω εγώ, το έλεγαν όλοι, οι υπηρέτριες.

Δεν επιτρέπω σε καμία από τις δυο να γυρίσουν ταινία με τον γιο μου. Θα κινηθεί άσχημα και σκληρά η δικηγόρος μου. Τον μικρό, τον Μπαμπίνο, έχω να τον δω από τα εξάμηνα του πατέρα του. Τον άλλον, στην αρχή μέχρι τα σαράντα τον είδα, μετά τίποτα. 14 χρόνια κλείνει 12 Δεκεμβρίου, την ημέρα του γάμου του».

Διαβάστε επίσης:

Μάγκυ Χαραλαμπίδου: «Δεν φαντάζεσαι τι μου λένε, όταν με βλέπουν από πίσω να περπατάω»

Μιμή Ντενίση: Απαντά αν θα δούμε τη «Σμύρνη μου αγαπημένη» στο Netflix

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών»

Keywords
Τυχαία Θέματα