Ξεσπά ο Σάκης Κατσούλης: «Εύχομαι τα παιδάκια μου να μην σας συναντήσουν ποτέ»

Μπορεί ο Σάκης Κατσούλης να είναι αρκετά δραστήριος στα social media και να μοιράζεται συνεχώς στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του, ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε μία follower του, η οποία του έστειλε ένα προσβλητικό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα,  η ίδια τα έβαλε μαζί του εξαιτίας των πολλών stories που δημοσιεύει στο προφίλ του, λέγοντάς του πως δεν τον γνωρίζει κανείς και με τις αλλεπάλληλες δημοσιεύσεις

προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κάποιος.

«Έλεος, μας έχετε πρήξει… ούτε η μάνα σας δε σας ξέρει…προσπαθείτε να πείτε ότι είστε κάποιοι… ούτε να μιλάτε δε ξέρετε», έγραφε το μήνυμα που έλαβε ο Σάκης Κατσούλης.

Ο ίδιος της απάντησε χαρακτηριστικά; «Παρότι δηλώνετε καθηγήτρια και χωρίς να σας έχει αναγκάσει κανείς με ακολουθείτε και να βλέπετε τα story μου το κάνετε και με βρίζετε και από πάνω! Εύχομαι τα παιδάκια μου και τα παιδάκια κανενός να μη σας συναντήσουν ποτέ στην τάξη τους! Σας ευχαριστώ που μου αποδεικνύεται καθημερινά πόσο ευλογημένος ήμουν για την οικογένειά μου, τη διαπαιδαγώγηση που μου έδωσαν εκείνοι και όλοι οι δάσκαλοι, καθηγητές και προπονητές που με είχαν στα χέρια τους».

Διαβάστε επίσης:

Μυριέλλα Κουρεντή: Αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει με τον John Λυγνό -«Έχουμε μία πολύ ιδιαίτερη σχέση»

Παναγιώτα Βλαντή: Η ερώτηση που την ενοχλεί να της κάνουν -«Τους άντρες δεν τους ρωτάτε, μόνο τις γυναίκες»

Γιάννης Σκαφτούρος:Η κόρη του, Κατερίνα, περιγράφει πώς έγινε η εν ψυχρώ δολοφονία του -«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα