Ξέσπασε η Μελίνα Κανά: «Να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα! Δεν είναι αλήθεια»

Η Μελίνα Κανά με αφορμή το νέο της τραγούδι «Σπίθα» το οποίο υπογράφουν ο Θέμης Καραμουρατίδης και η Λιζέτα Καλημέρη, μίλησε στο Πρω1νό για την πορεία της και την ανάγκη της να τραγουδά από μικρή ηλικία.

Η ίδια ξεχωρίζει  ως φωνές που την αγγίζουν από την «άλλη» μουσική σκηνή τον Νίκο Βέρτη, την Ελεονώρα Ζουγανέλη, την Πάολα, την Άννα Βίσση.

Μπορεί η ίδια να είναι λάτρης των παλιών ελληνικών ταινιών, ωστόσο βλέπει και κάποιες ελληνικές σειρές, ενώ ξεχωρίζει το YFSF ως show.

«Αν με διάλεγαν και μου άρεσε το κόνσεπτ της εκπομπής θα πήγαινα ως κριτής σε talent

show», δήλωσε ακόμα η τραγουδίστρια.

Η ίδια δεν έκρυψε την ενόχλησή της για όσα ψευδώς έχουν γραφτεί για την υγεία της στο διαδίκτυο:
«Έχει ειπωθεί σε διάφορα sites ότι έχω μιλήσει ότι πέρασα καρκίνο. Αυτό είναι εντελώς αναληθές, δεν έχω περάσει καρκίνο.

Έχω περάσει ένα ισχαιμικό επεισόδιο με την καρδιά μου και έχω κάνει και ένα χειρουργείο στον αυχένα. Αυτά τα δυο είναι τα προβλήματα υγείας που με ταλαιπώρησαν αρκετά ομολογώ, αλλά είναι μόνο αυτά.

Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το πω δημοσίως αν είχε συμβεί, αλλά δεν έχει συμβεί και παρακαλώ πολύ να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα γιατί διαδίδουν κάτι που δεν είναι αλήθεια, είναι ψέμα», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Διαβάστε ακόμα:

James Καφετζής: Ήρθε σε κόντρα κι αποχώρησε από το Love It – Μαλέσκου: «Είσαι άδικος απέναντί μου»

Κρατερός Κατσούλης: Έκανε εμφύτευση μαλλιών και μας δείχνει το πριν και το μετά

Survivor: «Δεν μπορεί η Καρολίνα να μιλάει για αξιοπρέπεια όταν ξεγυμνώνεται μπροστά στις κάμερες»

Keywords
Τυχαία Θέματα