Ξέσπασε on air ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η έντονη αντιπαράθεση με τον δικηγόρο του 35χρονου που κατονόμασε η Τούνη!

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε σήμερα το πρωί (17/1) ο δικηγόρος του 35χρονου άνδρα που κατονόμασε η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με το δικό της ροζ βίντεο που δημοσιοποιήθηκε πριν από καιρό.

Ωστόσο, τα λεγόμενα του δικηγόρου του Μ.Κ. φαίνεται πως εξόργισαν τον σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποιός δε δίστασε να πάρει τον λόγο στον αέρα της εκπομπής

λέγοντας: «Μιλάμε για μια γυναίκα που ήταν ημιλιπόθυμη στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του εν λόγω κυρίου. Είμαι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και πιστέψτε με γνωρίζω πολύ καλά την υπόθεση. Δε το λέω επειδή είναι κοπέλα μου».

«Να είστε αντικειμενικός. Λειτουργείτε υποκειμενικά», απάντησε στον Δημήτρη Αλεξνάδρου ο κ. Γλύκας, με εκείνον να ανταπαντά: «Όταν βλέπετε κάποιον να τραβάει ένα βίντεο μια κοπέλα παρά τη θέλησή της είναι παράνομο ή δεν είναι; Είναι παράνομο ή δεν είναι;».

«Εγώ βγήκα στην εκπομπή σας επειδή δεσμευτήκατε ότι θα έχουμε ένα αντικειμενικό ρεπορτάζ. Όταν μπαίνουν προσωπικά… Η θέση του εντολέα μου είναι ότι δεν συμμετείχε στην παραγωγή του βίντεο ενεργά, δεν έδωσε εντολή, δεν ζήτησε από κανέναν να ανέβει το βίντεο. Είναι και αυτός παθών από αυτή την ιστορία. Μήνυσε από την πρώτη στιγμή και πριν από την κυρία Τούνη το πρόσωπο που τράβηξε το βίντεο και το ανέβασε. Το πρώτο ερωτηματικό είναι για ποιο λόγο επιλέγεται αυτή η στιγμή για να πει η κυρία Τούνη το όνομά του», κατέληξε ο δικηγόρος του 35χρονου.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλίας Γκιώνης στο Πρω1νό: Απαντά αποκλειστικά στη μήνυση του Δημήτρη Φιντιρίκου

Πρω1νό: Η απάντηση της Ματίνας Παγώνη στον Σταμάτη Γονίδη -«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί»

Ανθή Βούλγαρη: Γιατί δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην “Κοινωνία Ώρα Mega” μετά από 15 ημέρες απουσίας; 

Keywords
Τυχαία Θέματα