Ξεσπάθωσε ο Μουτσινάς για το Survivor: «Κλείστε το, δεν θέλω άλλο»

Ο Νίκος Μουτσινάς σχολιάζει καθημερινά μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» αποσπάσματα από το «Survivor All Star». Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να μην παρακολουθεί φανατικά το reality επιβίωσης, ωστόσο ενημερώνεται για τις εξελίξεις και έχει άποψη.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια της εβδομάδας έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει σχολιαστεί τόσο εντός όσο και εκτός «Survivor All Star». Στη σημερινή εκπομπή του ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις των παικτών σχετικά με την οικειοθελή αποχώρηση.

Ο Νίκος Μουτσινάς

παρακολούθησε όσα ειπώθηκαν και δε μάσησε τα λόγια του. Ειδικότερα, ο παρουσιαστής εκνευρίστηκε από τις λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν για την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και το έδειξε on camera. Αφορμή για το ξέσπασμα στάθηκε η λέξη «λιποτακτείς».

«Λιποτακτείς; Τι μπούρδες είναι αυτές. Να προσέχουμε λίγο τα λόγια μας. Άκου εκεί λιποτακτείς από ένα ριάλιτι, δεν μπορώ. Ο Χριστός και η Παναγία. Κλείστε το δεν θέλω να δω άλλο, δεν μπορώ!

Εγώ δεν μπορώ να μπω άλλο σε αυτή την τρέλα. Όλο αυτό είναι παράλογο, τι λέξεις είναι αυτές; Λιποτακτώ για ένα reality; Ηρεμήστε λίγο…

Οι άνθρωποι εκεί ζουν σε μια άλλη πραγματικότητα. Μην τα λέτε αυτά. Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Είναι δυνατόν να έμενε ενώ δεν ήθελε;Μπάβο στον Χανταμπάκη», ήταν τα λόγια του Νίκου Μουτσινά.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Χανταμπάκης: Με αυτό το χρηματικό ποσό αποχώρησε από το «Survivor All Star»

 Πόσο θα κοστίσει η τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου;

 Γιάννης Μαρκόπουλος: Στην εντατική ο μουσικοσυνθέτης

Keywords
Τυχαία Θέματα