Υπόθεση Πάτρας: «Η αστυνομία έχει φτάσει σε συμπεράσματα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα διαλευκανθεί»

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι έρευνες για τη λύση του μυστήριου στην υπόθεση της Πάτρα, με τα τρία παιδιά που χάθηκαν μέσα σε 3 χρόνια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Δημήτρη Λάππα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί το πόρισμα της ομάδας Καρακούκη – Καλογριά που αφορά στα αίτια θανάτου της Μαλένας, ενώ διασταυρώνονται τα στοιχεία για την αιτία θανάτου της μικρής Ίριδας. Μάλιστα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας ή

και τις αρχές της επόμενης, θα έχουν ολοκληρωθεί και οι ιστολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας.

Έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο γονιδιακού προβλήματος, και συνεπώς η υπόθεση ερευνάται για – επιβεβαιωμένο σχεδόν- ασφυκτικό θάνατο για τα δύο πρώτα παιδιά, καθώς και εγκεφαλοπάθεια.

«Είναι ευαίσθητο το θέμα και να έχουν βγει τόσες πληροφορίες και να μην έχουν επισπευθεί οι διαδικασίες από την ιατροδικαστική κοινότητα και την αστυνομία. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις θα είχε γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία. Πώς είναι δυνατόν να έχει καταπιεί ένα παιδί γόπα, και να μην έχει παρέμβει η Εισαγγελία Ανηλίκων τότε; Είναι δεδομένο ότι κάποιος τα έχει κάνει αυτά τα πράγματα στα παιδάκια», δήλωσε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης.

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας τόνισε πως «όλη η Ελλάδα είναι παρά πόδας με την υπόθεση. Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα έχει διαλευκανθεί. Η αστυνομία κάνει υπεύθυνη δουλειά, έχουμε φτάσει σε συμπέρασμα, χωρίς να τρέχουμε. Μαζεύουμε τα στοιχεία και τα τεκμηριώνουμε. Ας έχουμε λίγη υπομονή, έως το τέλος της βδομάδας θα υπάρξουν τα πρώτα απτά αποτελέσματα».

«Αυτό που θα πρέπει να μπει στη διαδικασία των ειδικών, να γίνεται μία υποχρεωτική, προληπτική, ψυχιατρική, συμβουλευτική και ψυχολογική αξιολόγηση στις νέες μητέρες στο μαιευτήριο. Μέσα από την πρόληψη μπορούμε να προλάβουμε κάποιες καταστάσεις. Είναι υπόθεση που κάποια στοιχεία δεν κολλάνε. Δεν συμφωνεί το στατιστικά μεγαλύτερο με το φυσιολογικό στην ψυχολογία», συμπλήρωσε η ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Νίκος Μπάρτζης: Αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα η σχέση του με τον James Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη

Ασημίνα Ουστάλλι -Master Chef: Το τρίτο χειρουργείο στη μύτη και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει -«Δε μπορώ να αναπνεύσω καθόλου»

Καλό Μεσημεράκι: Αλλάζει ώρα προβολής η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά

Keywords
Τυχαία Θέματα