Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα στη Βίκυ Καγιά»

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα το πρωί (18/11) η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η πρώην art director του GNTM αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας του Star και στις σχέσεις της με Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Παράλληλα, αναφέρθηκε και για την εμπειρία της στο «Asia Express».

«Πέρασα τέλεια. Ήταν ένα ταξίδι μόνο εμπειρίες, τρελή χαρά. Δεν πάει καλά σε τηλεθέαση αλλά το χτίζει και έχει καλές κριτικές», τόνισε για το

ριάλιτι περιπέτειας.

Για το αν θα επέστερεφε στο Next Top Model, εάν της γινόταν ξανά πρόταση, η Ζενεβιέβ Μαζαρί απάντησε πως «επειδή αυτούς τους ανθρώπους τους σέβομαι πάρα πολύ, θα καθόμουν και θα το σκεφτόμουν. Προσωπικά, δεν θα ήθελα. Μ’ αρέσει που έχω φύγει από το GNTM και πήγα στο Asia. Εκεί ήμουν art director. Χωρίς να στήνω τα concept, το να είμαι μόνο κριτική επιτροπή δεν με αφορά».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying στο GNTM, είπε: «Η Ηλιάνα είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και ιδιαίτερα αυθόρμητη. Δεν θέλω να συγκρίνομαι με κανέναν και έχω δηλώσει ότι όποιο πρόβλημα έχω θα το λύσω εκείνη την ώρα κατ’ ιδίαν. Δεν μου αρέσει να τα συζητάω αυτά δημόσια», ενώ τόνισε πως ποτέ δεν κατάλαβε ότι το μοντέλο δεχόταν bullying.

«Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα. Έχω υπάρξει υπάλληλός της χρόνιας και με πρότεινε για έναν ρόλο για τον οποίο απέτυχα: τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου», κατέληξε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Διαβάστε ακόμα:

Έφη Αχτσιόγλου: «Είχε γραφτεί ότι έγινα υπουργός επειδή είχα σχέση με τον Γιώργο Κατρούγκαλο»

Γιώργος Καραμίχος: «Έπαθα συγκοπή, έπεσα και σακάτεψα το πρόσωπό μου»

Μίνα Αδαμάκη: Θλίψη στο τελευταίο «αντίο» της ηθοποιού – Όσοι έδωσαν το παρών

Keywords
Τυχαία Θέματα