Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η on camera αντίδραση όταν έμαθε για το διαζύγιο Μαυρίδη – Καθάργια

Η Ζενεβίεβ Μαζαρί θα αναλάβει την παρουσίαση του «First Dates», το οποίο αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο Star. «Είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί είναι το πιο cool, το πιο feel-good πρόγραμμα που παίζει στην τηλεόραση και γι’ αυτό έχει γίνει επιτυχία σε 19 χώρες», τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις της.

Το πρωί της Δευτέρας 6/3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο, όπου αναφέρθηκε στο νέο project που θα παρουσιάζει αλλά

και στη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά. Παράλληλα, η ίδια ενημερώθηκε από τον δημοσιογράφο για τον χωρισμό του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια. Ποια ήταν η αντίδρασή της on camera;

«Στο First Dates πηγαίνεις εσύ και λες πώς τον θες τον σύντροφό σου, πηγαίνω κι εγώ και λέω πώς τον θέλω τον σύντροφό μου και η παραγωγή μας βρίσκει έναν άνθρωπο. Έρχεσαι, συναντιόμαστε και μοιραζόμαστε ένα δείπνο», ανέφερε αρχικά, αφήνοντας παράλληλα ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε και γκέι ζευγάρια μεταξύ των παικτών.

Για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά και το αν της έγινε πρόταση να παρουσιάσει το «Shopping Star», τόνισε: «Εγώ δεν έχω πει ποτέ κάτι. Η Βίκυ γύρισε και είπε ότι δεν την παίρνω τηλέφωνο. It’s ok. Έχουμε μιλήσει με τη Βίκυ, το έχουμε λήξει. Εννοείται ότι θα ξανασυνεργαζόμουν μαζί της, εάν με ενδιέφερε το concept».

Τέλος, όταν ενημερώθηκε on camera για τον χωρισμό Μαυρίδη-Καθάργια, απάντησε εμφανώς έκπληκτη: «Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star -Spoiler: Η ομάδα που κερδίζει την ασυλία και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αλέκος Συσσοβίτης: Η εξομολόγηση για το ψυχικό πρόβλημα της μητέρας του -«Είναι πάρα πολύ δύσκολο και μεγάλο μάθημα»

Τέμπη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 34χρονου μηχανοδηγού -«Δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο να μας ενημερώσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα