Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση μιας κόρης. Η ηθοποιός και ο γυμναστής εδώ και λίγους μήνες δεν είναι μαζί, γεγονός που έσκασε σαν «βόμβα», καθώς ουδέποτε είχαν δώσει τροφή για σχόλια.

Από την αρχή της σχέσης τους έως σήμερα η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς είχαν επιλέξει να κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους και να μην απασχολούν τα μέσα με την προσωπική ζωή της. Έτσι, προσπάθησαν να κάνουν και αυτή τη φορά, ωστόσο το δυσάρεστο γεγονός δεν άργησε να δει το φως

της δημοσιότητας.

Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Η κρίση στη σχέση τους που οδήγησε στον χωρισμό

Σύμφωνα με την εφημερίδα «On time» και το ρεπορτάζ του Δημήτρη Μαυρίδη, η Ζέτα Δούκα και ο Μιχάλης Χατζηαντωνάς ζουν εδώ και καιρό σε χωριστά σπίτια, παραμένοντας, βέβαια, ενωμένοι για την κόρη τους, Θάλεια.

Τα γκρίζα σύννεφα εμφανίστηκαν στη σχέση τους μέσα στην άνοιξη και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν την κρίση, αποφασίζοντας να πορευτούν σε χωριστά μονοπάτια. Οι άνθρωποι στο κοντινό περιβάλλον γνωρίζουν για τον χωρισμό του ζευγαριού, ωστόσο κανένας δεν μπορεί δηλώσει ότι αυτός είναι οριστικός.

Η ηθοποιός και o γυμναστής βρίσκονται καθημερινά σε επαφή για την κόρη τους, όμως η μεταξύ τους σχέση είναι τυπική. Να σημειωθεί πως η τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις αρχές του περασμένου Απριλίου, όταν η κόρη τους είχε γενέθλια.

Αναφορικά με το γεγονός ότι ποτέ δεν παντρεύτηκαν, η Ζέτα Δούκα είχε εξομολογηθεί σε παλιότερη συνέντευξή της: «Ποτέ δεν νιώσαμε και δεν θα νιώσουμε. Δεν έχει καμιά αξία στα μυαλά και στις καρδιές μας. Είμαστε ενωμένοι ούτως ή άλλως για όλη μας τη ζωή. Οπότε δεν υπάρχει κάτι άλλο το οποίο θα μας ενώσει περισσότερο».

Διαβάστε ακόμα:

Θοδωρής Ρωμανίδης: «Συναντηθήκαμε με τον Σεφερλή σε μια κηδεία και διαπίστωσα ότι είναι αλήθεια αυτό που λένε»

Έλενα Τσαγκρινού: Ακύρωσε την καλοκαιρινή περιοδεία της -Η αντίδραση σε σχόλιο περί εγκυμοσύνης

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Κόλαφος» ο ηθοποιός -«Γελοία πράγματα! Κανένας σεβασμός, πόση έπαρση πια; Όλα ξέφραγο αμπέλι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα