Ζώδια: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο!

Καλημέρα και Καλή Χρονιά με υγεία! Οι αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για τον Ιανουάριο από τη Λίτσα Πατέρα.

ΚΡΙΟΣ
Η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με τον Δία και τον Άρη

ανάδρομους. Μην περιμένετε ιδιαίτερη πρόοδο σε θέματα καθημερινότητας αλλά και σε επαγγελματικά. Αν σας γίνει τώρα μια επαγγελματική πρόταση, μην υποκύψετε. Τα πράγματα είναι θολά και ασαφή. Χάρη στην Αφροδίτη, όμως, μπορείτε να βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και να περάσετε όμορφες στιγμές, καθώς και να κάνετε νέες γνωριμίες. Η Νέα Σελήνη στις 21 ευνοεί τα ανοίγματα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις, το ίδιο και ο Ήλιος. Άλλωστε, με τον Ερμή πλέον σε ορθή πορεία δεν ανησυχείτε ούτε για παρεξηγήσεις ούτε για καθυστερήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο μήνας ξεκινά με διαρκείς καθυστερήσεις και πάγωμα των σχεδίων σας, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας και του Ερμή και του Άρη. Έτσι, αν έχετε προγραμματίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν εμπλέκεστε σε νομικές υποθέσεις ή σε διάφορες πνευματικές εργασίες, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Επαγγελματικά, όμως, βρίσκεστε σε μια περίοδο προόδου, που γύρω στις 22 του μήνα μπορεί να σας οδηγήσει πιθανότατα και σε μια προαγωγή. Στις 21 χάρη στη Νέα Σελήνη μπορείτε να γυρίσετε σελίδα στην επαγγελματική σας δράση, ακόμα και να αλλάξετε αντικείμενο ενασχόλησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με ανάδρομο Ερμή και ανάδρομο Άρη οι ρυθμοί γίνονται πιο αργοί και πιο νωχελικοί. Προσέξτε προς ποια κανάλια διοχετεύετε την ενέργεια και τον θυμό σας. Μπορεί να γίνετε άδικοι με το περιβάλλον σας ή μπορεί να τα παρατάτε εύκολα, όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλετε. Παραιτείστε από πιεστικές καταστάσεις και οι σκέψεις σας είναι μπερδεμένες και θολές. Τα πράγματα θα αλλάξουν από τις 19 του μήνα και μετά, ενώ η Νέα Σελήνη στις 21 σας βοηθά να ανασυνταχθείτε και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Φιλόδοξα σχέδια προωθούνται και οι λύσεις είναι μπροστά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η νέα χρονιά κάνει ποδαρικό με μια θεαματική σύνοδο Αφροδίτης – Πλούτωνα απέναντι από το ζώδιό σας, η οποία φέρνει μοιραίες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή. Αν είστε μόνοι, αυτή την Πρωτοχρονιά μπορεί να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Όμως προσοχή, η επικοινωνία προχωρά με εμπόδια και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μετά τις 19 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, βοηθώντας σας να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας. Άλλωστε, έχουν αρχίσει να σας απασχολούν έντονα τα οικονομικά. Ο έρωτας έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

ΛΕΩΝ
Με προβλήματα, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις ξεκινά η χρονιά, ενώ και συναισθηματικά μπορεί να νιώσετε μπλοκαρισμένοι από τις απαιτήσεις που έχει από εσάς ο σύντροφός σας. Μπορεί, λοιπόν, το ποδαρικό που κάνει η νέα χρονιά να μην είναι ό,τι καλύτερο για εσάς, αλλά μην απογοητεύεστε. Από τα μέσα του μήνα και ο Ερμής και ο Άρης θα επιστρέψουν σε ορθή πορεία και θα δείτε πως σταδιακά τα πράγματα θα επιστρέψουν σε κανονική ροή. Όμως, ό,τι σας δυσκολεύει στη σχέση σας με το άλλο σας μισό θα πρέπει να το διορθώσετε και σε αυτό θα σας βοηθήσει η Νέα Σελήνη στις 21. Ίσως ένα ταξίδι ή μία αλλαγή στη ρουτίνα σας να ανανεώσει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σας αξιοποιήστε το πάθος και τον έντονο συναισθηματισμό που σας προσφέρει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα την Πρωτοχρονιά. Μια μοιραία σχέση μπορεί να προκύψει. Κατά τα άλλα, τρέχετε και δεν φτάνετε με τον Άρη ανάδρομο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας. Εξαντλούνται γρήγορα οι δυνάμεις σας, ενώ κάθε προσπάθεια επικοινωνίας συναντά εμπόδια εξαιτίας της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σας, Ερμή. Η Πανσέληνος στις 7 μπορεί να σας εμπλέξει σε μια υπόθεση φιλικού προσώπου που αποζητά τη βοήθειά σας. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία θα σας βοηθήσει να ανασυνταχθείτε, όμως επικρατεί ένταση, πιθανότατα και με άτομα κύρους.

ΖΥΓΟΣ
Ακόμα κι αν νιώσετε πως στις αρχές της νέας χρονιάς τα πράγματα δεν κυλούν όπως θα θέλατε ή τουλάχιστον δεν κυλούν με τον ρυθμό που θα θέλατε, μην απογοητεύεστε, καθώς μπορείτε να στηριχθείτε στην Αφροδίτη, η οποία ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και σας δείχνει πως παρά τις δυσκολίες ο έρωτας μπορεί να λειτουργήσει σαν σωσίβιο και λύτρωση. Η Πανσέληνος στις 7 σας κάνει να νιώθετε πιεσμένοι από τις αυξημένες υποχρεώσεις και ακόμα και η φροντίδα αγαπημένων προσώπων μπορεί να πέφτει βαριά στους ώμους σας. Με τη Νέα Σελήνη στις 21 μπορείτε να κάνετε την προσωπική σας επανάσταση και να αλλάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η παθιασμένη σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κυβερνήτη σας, την Πρωτοχρονιά μπορεί να σημάνει μια ριζική ανανέωση στην ερωτική σας ζωή. Κατά τα άλλα, εκνευρισμός επικρατεί τις πρώτες ημέρες εξαιτίας οικονομικών υποθέσεων που μένουν μετέωρες και εξαιτίας της αδυναμίας να επικοινωνήσετε γόνιμα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, που και δεν σας καταλαβαίνουν και δεν θέλουν να σας καταλάβουν. Το επικοινωνιακό χάος αρχίζει να περιορίζεται προς το τέλος του μήνα. Μέχρι τότε πρέπει να κάνετε αρκετή υπομονή. Η οικογενειακή ζωή σάς χαρίζει ευχάριστες στιγμές, ενώ στις 21 μπορεί να πάρετε την απόφαση για μια αλλαγή στον χώρο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Πρωτοχρονιά φέρνει αλλαγές στα οικονομικά σας και στον προϋπολογισμό σας. Όμως, το να συζητάτε με ανθρώπους που δεν εμπιστεύεστε τα οικονομικά σας είναι λαθεμένη τακτική, που μπορεί να σας βρει με απώλειες. Ταυτόχρονα, αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας με τον σύντροφό σας περνάει παρατεταμένη κρίση και η αδράνεια ή η απροθυμία να κάνετε κάτι για αυτό οδηγεί τη σχέση σε τέλμα. Τα πράγματα θα πάρουν φυσιολογικό ρυθμό από τα μέσα του μήνα και μετά, ενώ η Νέα Σελήνη στις 21 σας προτρέπει να σκεφτείτε πιο αισιόδοξα και να στηριχθείτε σε ανθρώπους που βρίσκονται στο περιβάλλον σας και μπορούν να δείξουν κατανόηση στους προβληματισμούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η φετινή Πρωτοχρονιά μπορεί να είναι ξεχωριστή για εσάς, μιας και είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει μοιραίο ρόλο στη ζωή σας. Ωστόσο, τα μηνύματα, τα τηλεφωνήματα, οι πληροφορίες που λαμβάνετε είναι μπερδεμένες και καλό είναι να περάσετε τις πρώτες γιορτινές ημέρες του νέου χρόνου μακριά από συζητήσεις σοβαρές ή επικίνδυνες. Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε αυτό το περίεργο διάστημα να περάσει, καθώς φαίνεται πως τα πράγματα δεν κυλούν με τον ρυθμό που θα θέλατε. Γύρω στις 7 μπορεί να παρεξηγηθείτε με τον σύντροφό σας, αλλά όσο ο μήνας θα οδεύει προς το τέλος του, το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέσα στην καρδιά του χειμώνα, αυτό που ζεσταίνει τη δική σας καρδιά είναι ο έρωτας. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας σχεδόν όλο τον μήνα και σας δίνει γοητεία και χάρη. Έλκετε κοντά σας πρόσωπα που θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και σας φλερτάρουν έντονα. Κατά τα άλλα, ο Ιανουάριος δεν είναι μήνας για νέα ξεκινήματα ούτε για να προωθήσετε φιλοδοξίες. Όλα μοιάζουν να καθυστερούν ή να προσκρούουν σε εμπόδια. Από τις 21 και μετά, χάρη στη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, μπορείτε να προβείτε σε αλλαγές με πνεύμα πιο αισιόδοξο και με βλέμμα στο μέλλον. Η περίοδος των γενεθλίων σας σας βρίσκει λαμπερούς.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο εκνευρισμός που θα επικρατεί στο σπίτι σας την περίοδο της Πρωτοχρονιάς δεν θα πρέπει να σας φοβίζει. Θα είναι προσωρινός. Ωστόσο, μπορεί να σας χαλάσει τη γιορτινή διάθεση. Αποφύγετε να θίξετε θέματα σημαντικά και αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις που ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα εκτροχιαστούν. Η επικοινωνία κυλά μετ’ εμποδίων σχεδόν όλο τον μήνα ενώ σχέδια καθυστερούν, ειδικά αν έχετε στα σκαριά μια μετακόμιση ή μια αγοραπωλησία. Ο πρώτος μήνας της χρονιάς σάς βρίσκει συναισθηματικά απομονωμένους και με τάση να διογκώνετε τις ανασφάλειές σας. Υπάρχει πιθανότητα να εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση. Στηριχτείτε σε φίλους προς το τέλος του μήνα.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα/Instagram

Διαβάστε ακόμα:

 Μπρούνο Τσιρίλο: Διακοπές στην Ιταλία με την κόρη του μετά τον χωρισμό

 Κάτια Νικολαϊδου: «Το ‘22 ήταν η χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο»

 Λάουρα Νάργες: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη και ο απολογισμός της χρονιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα