Ζώδια: Οι εκπλήξεις που «ετοιμάζει» ο Απρίλιος…σε όλα τα ζώδια!

Σε λίγες ημέρες θα υποδεχτούμε τον Απρίλιο και ανυπομονούμε να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ποια είναι τα σημεία κλειδιά που πρέπει να ξέρουμε για αυτόν τον νέο μήνα;

1. Οι πλανήτες είναι αυτή τη στιγμή σε τέτοια θέση που θα μας δημιουργούν μια περίεργη διάθεση. Ωστόσο όλοι μας θα επωφεληθούμε και θα νιώσουμε μια δόνηση στην ενέργειά μας.

2. Στις 9 Απριλίου θα συμβούν εκπληκτικά πράγματα και θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τη θετική διάθεση που υπάρχει στο σύμπαν. Να θυμάσαι πως εκείνη τη μέρα θα λάβεις πολλή χαρά στη ζωή σου.

3. Η νέα

πανσέληνος στις 12 Απριλίου μας προειδοποιεί να γίνουμε πιο διπλωματικοί ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Μην περιμένεις να σε κατανοήσουν οι γύρω σου σε αυτή τη φάση. Κάνε υπομονή, γίνε πιο διπλωματική και όλα θα πάνε καλά.

5. Στις 14 Απριλίου η Αφροδίτη μπαίνει στον Ταύρο και αυτό σημαίνει πως θα επηρεαστούν αρκετά τα ερωτικά μας. Ίσως υπάρξει λίγη ζήλεια στον ορίζοντα αλλά να θυμάσαι πως είναι μια παροδική φάση. Εκείνες τις μέρες θα νιώσεις πως θέλεις να λάβεις περισσότερη αγάπη από τους γύρω σου. Ζήτησέ το και θα το πάρεις!

6. Στις 22/23 Απριλίου η Γη θα περάσει από την ουρά ενός κομήτη κάτι που θα φέρει μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας.

7. Στις 27 Απριλίου η Πανσέληνος μας υπενθυμίζει πως ό,τι και αν θέλουμε να πετύχουμε στη ζωή θα πρέπει να παλέψουμε για αυτό. Προσπάθησε λοιπόν να βάζεις τους σωστούς στόχους, βγάλε ένα σωστό πλάνο και προσπάθησε να μην αφήνεις τίποτα στην τύχη του.

Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας που ευνοεί αυτούς που έχουν πρόγραμμα και ακολουθούν τους στόχους τους ευλαβικά. Τήρησε όλα τα παραπάνω και θα έχεις έναν υπέροχο μήνα.

Διαβάστε ακόμα: Τα ζώδια σήμερα: “Παρθένε, απέφυγε εντάσεις στον εργασιακό χώρο”

Πρω1νό 29/3: Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα

Jessica Biel & Justin Timberlake: Τι μας δείχνει η αστρολογία για τον συνδυασμό Ιχθύ με Υδροχόο;

Keywords
Τυχαία Θέματα