Ζωή Κωνσταντοπούλου για Κεφαλά – Μπιμπίλα: «Θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή που δέχεται επιθέσεις»

Δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών έκανε η Ζωη Κωνσταντοπούλου, η οποία πήρε θέση για τα σχόλια που έχουν δεχτεί το τελευταίο 24ωρο ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Τζώρτζια Κεφαλά για τις στυλιστικές τους επιλογές στην ορκωμοσία της νέας Βουλής.

Η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» τόνισε -μεταξύ άλλων- πως θα υπερασπιστεί κάθε

βουλευτή που δέχεται επιθέσης και πως το κόμμα της θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και των ζώων και όλων την ζωντανών υπάρξεων.

Όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για Μπιμπίλα – Κεφαλά

«Θα ήθελα να πως προς κάθε κατεύθυνση ότι ως η μοναδική γυναίκα επικεφαλής κόμματος και επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας, θα υπερασπιστώ κάθε βουλευτή, είτε είναι άνδρας είτε είναι γυναίκα που δέχεται επιθέσεις για την προσωπικότητά του ή για το φύλο του. Θα υπερασπιστώ κάθε γυναίκα που θα δεχτεί σεξιστικές επιθέσεις σαν αυτές που δέχτηκε η Τζώρτζια Κεφαλά χθες.

Κάθε άνδρα και κάθε πρόσωπο που θα δεχτεί επιθέσεις για την προσωπικότητά του. Ο Σπύρος Μπιμπίλας νομίζω ότι απάντησε σε σχέση με τα παπαγαλάκια, είναι ένας άνθρωπος φιλόζωος όπως η “Πλεύση Ελευθερίας” είναι ένα κόμμα που θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα και των ζώων και όλων την ζωντανών υπάρξεων. Είναι γνωστό ότι ο Σπύρος φιλοξενεί πάρα πολλά παπαγαλάκια με την καλή έννοια και είναι γνωστό ότι η “Πλεύση Ελευθερίας” είναι ένα κόμμα, ένα κίνημα που στέκεται στο πλευρό όλων των ζωντανών υπάρξεων», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου στις δηλώσεις της που προβλήθηκαν το πρωί της Τρίτης 4/7 στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Διαβάστε ακόμα:

Χρήστος Μάστορας: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά, ο γάμος που κολλάει;»

Παγιδευμένοι: Όσα θα δούμε στο συγκλονιστικό φινάλε του Α’ κύκλου

Νόνη Δούνια: Γενέθλια για την κόρη της – Έγινε 17 και είναι μια κούκλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα