Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η σπάνια αναφορά στον σύντροφό της, Διαμαντή Καραναστάση

Τη Ζωή Κωνσταντοπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ελευθερία στη Βρέμη», το βράδυ της Πέμπτης 9/2.

Στην παράσταση αυτή, πρωταγωνιστεί ο επί χρόνια σύντροφός της, Διαμαντής Καραναστάσης, με την ίδια να βρίσκεται εκεί για να τον καμαρώσει.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου

αποκάλυψε στις δηλώσεις ότι έχει δει ήδη τέσσερις φορές την παράσταση και πως πάντα βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της, καθώς θαυμάζει ό,τι κάνει.

«Είμαι πάντα παρούσα σε όλες τις πρεμιέρες του. Είναι η τέταρτη φορά που θα δω την παράσταση. Είμαι πιστό κοινό πολύ, και είναι μια παράσταση που τη συστήνω σε όλους. Αν δε μου άρεσε κάτι θα του το έλεγα αλλά, αποκλείεται να μη μου άρεσε κάτι», είπε με χαμόγελο.

«Είναι πολύ γλυκός και τρυφερός άνθρωπος, πολύ διαφορετική απ΄ ότι παρουσιάζεται. Πάντα κρατούσα τη προσωπική μου ζωή μακριά από τη δημοσιότητα. Αναπόφευκτα όμως, στα social θα βγεις και μια φωτογραφία με τον άνθρωπο που είσαι μαζί», είχε αναφέρει τον περασμένο Σεπτέμβρη για τη σχέση τους ο Διαμαντής Καραναστάσης.

Μάλιστα, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει στην ίδια συνέντευξη για το εξώφυλλο που είχε κυκλοφορήσει με εκείνον και τον τίτλο «Αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» ότι «μου είχαν πάρει μια συνέντευξη και με ρώτησαν για τη ζωή. Λέω και εγώ ότι είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος που με αγαπάει πολύ και πολύ σημαντικό είναι ότι αγαπάει και τα παιδιά μου. Μετά από τρεις μέρες μου λέει ο δημοσιογράφος ότι βγαίνω πρωτοσέλιδο.

Τον ρώτησα τι τίτλο έβαλε και μου λέει, “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου” και του λέω, “αυτό σου είπα; Είπα ότι την αγαπώ σαν άνθρωπο όπως θα έλεγα για έναν φίλο μου, ότι αγαπάει τα παιδιά μου. Για δυο χρόνια γκούγκλαρες το όνομά μου και αντί για τις παραστάσεις έβγαινε τίτλος, “αγαπώ τη Ζωή Κωνσταντοπούλου”».

Διαβάστε ακόμα:

Γιάννης Βαρδής: Η αποκάλυψη για τη σχέση με τον πατέρα του, Αντώνη Βαρδή -«Μέχρι τότε ήμασταν δυο ξένοι…»

Survivor All Star: Ξεσπά ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά -«Είναι απάνθρωπο εις βάρος της οικογένειάς μας να προβάλλονται αυτές οι σκηνές»

Έλενα Πιερίδου: «Όλοι περιμένουν στη γωνία να εμφανιστεί κάτι για να σχολιάσουν αρνητικά»

Keywords
Τυχαία Θέματα