Ζωή Παπαδοπούλου για τη γέννηση της κόρης της: «Ένιωσα σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή»

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ημέρες η Ζωή Παπαδοπούλου και ο σύζυγός της, Θοδωρής Πλεμμένος! Οι δυο τους έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Το πρωί της Παρασκευής 4/11, η Ζωή Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Πλεμμένος παραχώρησαν δηλώσεις στο «Πρωινό μας», μιλώντας για το ευτυχές γεγονός που συνέβη στη ζωή τους. Το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με τον ερχομό της κόρης του ενώ δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία και για τους δυο μας.

Είναι τεράστια η ευτυχία, δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματα. Επίσης παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο το περιβάλλον. Η γιατρός μας. Το πόσο μας βοήθησε, πόσο ήταν δίπλα μας από την αρχή. Βοηθάει το οικογενειακό κλίμα ειδικότερα στην ψυχολογία μιας γυναίκας που το βιώνει πιο έντονα τις πρώτες ημέρες. Να νιώσει λίγο πιο χαλαρά», εξομολογήθηκε αρχικά η Ζωή Παπαδοπούλου.

Όταν η Φαίη ρώτησε την τραγουδίστρια για το πώς ένιωσε, όταν αγκάλιασε πρώτη φορά την κόρη της, η ίδια είπε: «Δε μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μας όταν πήραμε την κόρη μας αγκαλιά. Κλάμα φουλ. Το κλάμα τώρα πια είναι καθημερινό. Ένιωσα σαν να ξεκίνησε μια καινούργια ζωή, τα συναισθήματα είναι πολλά».

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλίας Βρεττός: Η συγκινητική εξομολόγηση για το τροχαίο -«Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του»

 Ελένη Μενεγάκη: Η on air αναφορά στη μικρή Μαρίνα -«Τη δικιά μου τη μικρή ένα πράγμα την απασχολούσε σήμερα το πρωί…»

 Σοφία Χατζηπαντελή για GNTM: «Ήμουν σίγουρη πως δεν θα επέστρεφα στο παιχνίδι, η ιστορία όμως δεν έκλεισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα