J. Lawrence: Παραμένει η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα ηθοποιός - Πόσα έβγαλε το 2016

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός αναδείχθηκε η Jennifer Lawrence για δεύτερη, συνεχόμενη χρονιά.

Η 26χρονη κέρδισε 46 εκατομμύρια δολάρια κατά το τελευταίο έτος, σύμφωνα με το Forbes. Τα κέρδη της, αν και μειώθηκαν 11,5% από το 2015, εκτοξεύθηκαν από την συμμετοχή της στο «The Hunger Games: Mockingjay

- Μέρος 2», η οποία της απέφερε 653,4 εκατομμύρια δολάρια.

Η Lawrence, είναι η νεότερη ηθοποιός που περιλαμβάνεται στον κατάλογο, ακολουθεί η Melissa McCarthy, η οποία χάρη στην συμμετοχή της στο reboot του Ghostbusters είδε το λογαριασμό της να αυξάνεται κατά 43,5%. Η McCarthy, η οποία ήταν η τρίτη υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός πέρυσι, κέρδισε 10 εκατ. δολάρια περισσότερο το 2016 σε σχέση με το 2015.

Η Scarlett Johansson πήρε την τρίτη θέση στη λίστα του 2016, πέφτοντας από τη δεύτερη. Τα κέρδη της που ανέρχονται στα 25 εκατομμύρια δολάρια, οφείλονται εν μέρει στην επιστροφή του ρόλου της ως Black Widow στην ταινία Avengers της Marvel. Η Johansson ονομάστηκε πρόσφατα, η συνολικά υψηλότερα αμειβόμενη γυναίκα ηθοποιός του κινηματογράφου των ΗΠΑ όλων των εποχών, σε μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε από την ιστοσελίδα Box Office Mojo.

Το Top 5 ολοκληρώνεται με την Jennifer Aniston με 21 εκατ. δολάρια και την Κινέζα σταρ Fan Bingbing, ηθοποιό, παραγωγό και τραγουδίστρια, που έφτασε στην κορυφή της λίστας του Forbes «Κινέζων Celebrity 100» για το 2013, το 2014 και το 2015. Η Aniston, η οποία έχει υπάρξει πολλές φορές στο Top 5, έχει δει τα κέρδη της να αυξάνονται κατά 27,3% το τελευταίο έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα