Έλληνας μεσίτης στην κορυφή των υπηρεσιών πολυτελούς φιλοξενίας

Η φιλοξενία και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρουν οι ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις επιβραβεύτηκαν για ακόμη μία φορά.

Στο πλαίσιο της διεξαγωγής των φετινών "Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards", το μεσιτικό γραφείο "idealΜykonos" του κυρίου Μάκη Τσαγγάλη έλαβε το χρυσό βραβείο "Signum Virtutis", που είναι η Σφραγίδα της Αριστείας, για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες του στο νησί των Ανέμων, οι οποίες περιλαμβάνουν

από την ενοικίαση βίλας μέχρι λίαρ τζετ και θαλαμηγών. Μάλιστα αυτή είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη διάκριση απονέμεται σε real estate.

Τα συγκεκριμένα βραβεία θεωρούνται τα πιο σημαντικά της παγκόσμιας βιομηχανίας πολυτελούς φιλοξενίας. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από εκπροσώπους επιχειρήσεων κολοσσών στο χώρο του τουρισμού αλλά και από γαλαζοαίματους, όπως ο πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η πριγκίπισσα Costanza della Torre e Tasso, η πριγκίπισσα Nathalie του Hohenzollern, η πριγκίπισσα της Ινδίας Bhargavi Kumari Mewar, ενώ στην επιτροπή συναντάμε και έναν Έλληνα, τον κύριο Θάνο Λιόντο, διακεκριμένο VIP concierge.

Στην κεντρική φωτογραφία ο διευθύνων σύμβουλος της "Ideal Mykonos" κ.Μάκης Τσαγγάλης

Keywords
Τυχαία Θέματα