Με απόσπαση από την Κοζάνη στο Πολυτεχνείο της Αθήνας η Περιστέρα

Με υπογραφή Φίλη, η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα, Περιστέρα Μπαζιάνα, κατάφερε να ανανεώσει την απόσπασή της από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια και Τ.Ε.Ι. για το σχολικό έτος 2016-2017 που ανακοινώθηκαν από

το υπουργείο Παιδείας, η κα Μπαζιάνα μεταφέρεται από το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο ΕΜΠ στην Αθήνα. Το όνομά της φιγουράρει στη λίστα με τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΑΕΙ και κατέχει την 52η θέση σε σύνολο 77.

Όπως φαίνεται και στο σχετικό έγγραφο, κλάδος της είναι ο ΠΕ19, οργανική θέση της η «Α' Αθήνας» και τοποθετείται στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ για την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017.

Και πέρυσι η κα. Μπαζιάνα είχε πάρει απόσπαση στο ΕΜΠ. Παράλληλα με την εργασία της στο ΕΜΠ είχε αναλάβει να παραδίδει και μάθημα μια φορά την εβδομάδα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Keywords
Τυχαία Θέματα