Πάμε γερά...

Η πρόκριση είναι στο χέρι τους. Οι Έλληνες διεθνείς είναι έτοιμοι να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία κόντρα στους Ρουμάνους στο Βουκουρέστι.
Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν πολύ στο πρώτο 20λεπτο με τη βοήθεια του κόσμου κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ που θα τους βάλει στο παιχνίδι της πρόκρισης αφού θέλουν ένα 2-0 για να περάσουν. Το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι έχουν υψηλόσωμα κορμιά που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα στημένα όπως έγινε και στο Φάληρο με τον Στάνκου.

Η Γαλανόλευκη

δύσκολα θα δεχθεί δύο γκολ χωρίς να σκοράρει εκτός και αν τους «πιάσει θάλασσα» τους Έλληνες διεθνείς. Είναι όμως έμπειροι παίκτες ακόμη και οι νεότεροι σε ηλικία και έχουν διαχειριστεί και στο παρελθόν με την ομάδα τους παρόμοιες καταστάσεις. Οι Ρουμάνοι θα σε καμία περίπτωση δεν διαθέτουν το ποδοσφαιρικό ταλέντο των Βόσνιων όμως θα πιέσουν με κάθε τρόπο άναρχο και μη να στριμώξουν τους Έλληνες στην περιοχή τους. Η πρόκριση δεν έχει κριθεί και αυτό πρέπει να το έχουν όλοι στο μυαλό τους.

Η Γαλανόλευκη θα παίξει στο Βουκουρέστι για το γκολ και δε θα αμυνθεί για να διατηρήσει το υπέρ της 3-1. Το μυστικό είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας ώστε να υπάρχει κατοχή και έλεγχος της μπάλας που θα κόψει τον ρυθμό των γηπεδούχων και δείξει μέσα στο γήπεδο ποιος είναι το αφεντικό. Θα είναι τεράστιο λάθος να παίξουν οι Έλληνες διεθνείς πίσω και αυτό το ξέρει ο Σάντος. Πάμε…

Blogger Μηνάς Τσαμόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα