Ποιες είναι οι 20 μετοχές που σορτάρουν τα hedge funds

Ορισμένα κορυφαία hedge funds στοιχηματίζουν αρκετά δισ. δολάρια ότι κάποιες από τις πλέον αγαπημένες μετοχές των Αμερικανών επενδυτών θα βρεθούν σε ισχυρά πτωτικά πορεία.

Σύμφωνα με ανάλυση της Goldman Sachs το επονομαζόμενο «έξυπνο χρήμα» ποντάρει ενάντια σε αυτές τις μετοχές, με το στοίχημα να αποδίδει σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για παράδειγμα τα hedge funds

έχουν ποντάρει 3,4 δισ. δολάρια σορτάροντας τη μετοχή της Netfix, η οποία από την αρχή του έτους έχει υποχωρήσει 17%.

Υπάρχουν, πάντως και κάποιες μετοχές για τις οποίες το αρνητικό στοίχημα των hedge funds δεν «βγαίνει», όπως για παράδειγμα η ExxonMobil, η οποία εμφανίζει άνοδο 15% από την αρχή του έτους, μετά και την ανάκαμψη της τιμής πετρελαίου.

Οι 20 μετοχές που σορτάρουν τα hedge funds είναι οι ακόλουθες:

Walt Disney: Αρνητικά στοιχήματα 4,3 δισ. - Πτώση 5% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςExxonMobil: Αρνητικά στοιχήματα 3,6 δισ. - Κέρδη 15% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςGeneral Electric: Αρνητικά στοιχήματα 3,5 δισ. - Πτώση 5% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςBoeing: Αρνητικά στοιχήματα 3,5 δισ. - Πτώση 11% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςNetflix: Αρνητικά στοιχήματα 3,4 δισ. - Πτώση 17% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςExpress Scripts: Αρνητικά στοιχήματα 3,4 δισ. - Πτώση 16% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςTarget: Αρνητικά στοιχήματα 3,2 δισ. - Πτώση 6% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςCaterpillar: Αρνητικά στοιχήματα 3,2 δισ. - Κέρδη 4% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςChevron: Αρνητικά στοιχήματα 3,2 δισ. - Κέρδη 11% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςIBM: Αρνητικά στοιχήματα 3,1 δισ. - Κέρδη 7% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςAT&T: Αρνητικά στοιχήματα 2,6 δισ. - Κέρδη 11% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςGilead Sciences: Αρνητικά στοιχήματα 2,5 δισ. - Πτώση 17% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςJohnson & Johnson: Αρνητικά στοιχήματα 2,5 δισ. - Κέρδη 9% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςIntel: Αρνητικά στοιχήματα 2,4 δισ. - Πτώση 12% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςWalmart: Αρνητικά στοιχήματα 2,2 δισ. - Κέρδη 14% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςFord: Αρνητικά στοιχήματα 2,1 δισ. - Πτώση 7% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςUnited Technologies: Αρνητικά στοιχήματα 1,9 δισ. - Κέρδη 3% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςOracle: Αρνητικά στοιχήματα 1,8 δισ. - Κέρδη 8% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςAutoZone: Αρνητικά στοιχήματα 1,8 δισ. - Κέρδη 1% για τη μετοχή από την αρχή του έτουςVerizon: Αρνητικά στοιχήματα 1,6 δισ. - Κέρδη 7% για τη μετοχή από την αρχή του έτους
Keywords
Τυχαία Θέματα