Αγέλη λύκων ….”περιπολούν” λίγο έξω από τη Λεκάνη Καβάλας…VIDEO

20:53 18/4/2024 - Πηγή: iHunt
Αγέλη λύκων ….”περιπολούν” λίγο έξω από τη Λεκάνη Καβάλας…VIDEO

Σε ρουτίνα και καθημερινό φαινόμενο έχουν εξελιχθεί πλέον οι επιθέσεις, οι εμφανίσεις – παρατηρήσεις, τα τροχαία και οι καταγραφές των κατά τα άλλα “σπάνιων” λύκων σε όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Λύκοι στο κέντρο της Κωπαίδας

Νέα εμφάνιση και καταγραφή αγέλης 5 λύκων από ένα σύνολο 14 ζώων, (τους έχουν δει όλους μαζί αρκετοί κάτοικοι) έγινε στις 10/04/24 το βράδι

πολύ κοντά στο χωριό Λεκάνη Καβάλας.

Το βίντεο προέρχεται από κάμερα ασφαλείας μιας κτηνοτροφικής μονάδας και το έστειλε στο ihunt.gr ο Τάκης, κτηνοτρόφος στο επάγγελμα θέλοντας να επιστήσει την προσοχή στους συμπολίτες του ώστε να προφυλάξουν τα κτηνοτροφικά τους ζώα αλλά και τα κατοικίδια, καθώς η παρουσία λύκων στην περιοχή είναι ιδιαίτερα έντονη με πολλές ζημιές σε Λυκόστομο, Λεκάνη, Κεχρόκαμπος, Διπόταμος κτλ.

Μάλιστα οι ντόπιοι που γνωρίζουν τα πάντα όλα σχετικά με την πανίδα του νόμου τους καλύτερα από την οποιαδήποτε Μ.Κ.Ο μιλάνε για άλλες 2 ισοδύναμες σε μέλη αγέλες, σχετικά κοντά η μια με την άλλη ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 8 μοναχικά ζώα που δεν ανήκουν σε καμία αγέλη. Την συγκεκριμένη αγέλη που φαίνεται στο βίντεο την ονομάζουν Κλεοπάτρα η Ρωσίδα από την Άλφα θηλυκιά που είναι ιδιαίτερα μεγαλόσωμη !!!

Δείτε το βίντεο…

https://ihunt.gr/wp-content/uploads/2024/04/GLvsDBqfFHqBqk0DAEex6q2KeJgjbmdjAAAF.mp4

Αλέξανδρος Παλαιολόγος για το ihunt.gr

Το άρθρο Αγέλη λύκων ….”περιπολούν” λίγο έξω από τη Λεκάνη Καβάλας…VIDEO εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα