Αγριογούρουνο: Επίθεση σε γυναίκα σε παραλία της Ιταλίας

09:28 13/7/2022 - Πηγή: iHunt

Μια γυναίκα που δαγκώθηκε από αγριογούρουνο σε παραλία της Γένοβας έγινε το τελευταίο περιστατικό με τα εν λόγω ζώα τα οποία προκαλούν πονοκέφαλο στις ιταλικές αρχές.

Η επίθεση συνέβη στην παραλία της Στούρλα, μια συνοικία της βορειοϊταλικής πόλης, όπου η Ροζάνα Παντοάν Φαλκόνε, 57 ετών, είχε πάει να χαλαρώσει μετά τη δουλειά της το βράδυ της Παρασκευής. «Ήμουν στην παραλία, καθισμένη στην πετσέτα μου», δήλωσε στη La Repubblica. «Απολάμβανα το αεράκι όταν εμφανίστηκε δίπλα μου ένα αγριογούρουνο:

Παρέμεινα ακίνητη – αυτό συμβουλεύουν να κάνω – αλλά τότε ήρθε ξανά κοντά μου και μου δάγκωσε το χέρι».

Η Φαλκόνε θεώρησε το ζώο προσέλκυσε η πίτσα και ότι θα προσπαθούσε να ανοίξει το χαρτόκουτο που περιείχε κάποια υπολείμματα.

Είπε ότι ούρλιαξε και ότι ένας συμπατριώτης της στην παραλία ήρθε να βοηθήσει καθώς το χέρι της αιμορραγούσε, ενώ άλλοι έφυγαν πανικόβλητοι. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου, εκτός από αντιτετανικό εμβόλιο, της χορηγήθηκαν αντιβιοτικά και φάρμακα για την αντιμετώπιση πιθανής λύσσας.

Ο Δήμος Γένοβας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εκπαίδευσης των δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι θα μπορούν να πυροβολούν τόσο με κανονικά τουφέκια όσο και αναισθητικά όπλα για την νάρκωση και εν συνεχεία τη μεταφορά τους.

Πηγή :https://www.athensvoice.gr/

The post Αγριογούρουνο: Επίθεση σε γυναίκα σε παραλία της Ιταλίας appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα