Απαγορεύεται η είσοδος σε Κυνηγούς και Κτηνοτρόφους….

19:24 3/3/2023 - Πηγή: iHunt

Απαγορεύεται η είσοδος σε Κυνηγούς και Κτηνοτρόφους….
(Επιτρέπεται σε εγολάβους, μπουλτόζες, fund, και ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ…)

Τι κοροιδία τράβηξαν οι κυνηγοί από αυτήν την κυβέρνηση… Και τι απώλεια ψήφων θα έχουν οι βουλευτές της ΝΔ στις επαρχίες, πού όμως στάθηκαν αδύναμοι μπροστά στην ξεκάθαρη απόφαση της ΝΔ

του Κυριάκου Μητσοτάκη, να την μετατρέψει σε άκρως αντικυνηγετικό κόμμα !!!

Τι κι αν οι κυνηγοί, ως τώρα, ψήφιζαν κατά 65 ως 67% Νέα Δημοκρατία… Τι κι αν τόσοι και τόσοι βουλευτές εκλέγονταν με τις ψήφους των κυνηγών….

Ο Μητσοτάκης το αποφάσισε: Κυνήγι τέλος – σκυλιά τέλος – πρόσβαση στα βουνά τέλος. Τέτοιες είναι οι εντολές που πήρε από τα αφεντικά του στην Ευρώπη και ,κυρίως, στην Αμερική.

Τώρα δόθηκαν αυτές οι εντολές; Τι άλλαξε;

Τίποτα δεν άλλαξε. Απλώς η Νέα Δημοκρατία άλλαξε αφεντικά. Και τελείωσε η Νέα Δημοκρατία που ξέραμε. Τώρα είναι κάτι άλλο. Κάτι μεταξύ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και νέας τάξης πραγμάτων….

Στα λεγόμενα ΑΠΑΤΗΤΑ ΒΟΥΝΑ, που τόσο πολύ διαφημίστηκαν, ενοχλούν οι κυνηγοί, οι κτηνοτρόφοι και όχι οι μπουλντόζες που κατάφαγαν τα γκρέμια και άνοιξαν δρόμους παντού. Δεν ενοχλούν οι ανεμογεννήτριες που αλλοίωσαν πλήρως την αισθητική του τοπίου…. Κι όπου οι κάτοικοι κι αντιδρούν, βάζουμε και καμιά φωτιά, η οποία δήθεν δεν σβήνει με τίποτα για μέρες, καίει τα πάντα, αλλάζουμε την χρήση γης νομικά και φυτεύουμε τις ανεμογεννήτριες. Πόσες; Όσες υποσχεθήκαμε στην Ευρώπη ότι θα πάρουμε. Ξεφορτώνουν τα δικά τους εργοστάσια και φορτώνουμε εμείς τα όμορφα βουνά μας με τα γιγάντια αυτά τέρατα.

Τη στιγμή που υποσχεθήκαμε (άκουσον άκουσον !!!), να μην εξορύξουμε τους υδρογονάνθρακές μας στο Αιγαίο και στην Κρήτη, και, εντελώς πρόωρα, να κλείσουμε τα λιγνιτικά μας εργοστάσια . Τη στιγμή που Γερμανία θα τα κλείσει μετά το 2030 και η Πολωνία το 2038 !! Εμείς όμως τα κλείσαμε ήδη.

Την συνέχεια τη ζήσαμε. Ακρίβεια στο ρεύμα και κουπόνι ! Γυρίσαμε στο κουπόνι ρεύματος, καυσίμων, τροφής…. Κι επειδή η λέξη κουπόνι ενοχλεί, το είπαμε fuel pass, food pass, market pass κι όλα τα συναφή…

Φίλοι κυνηγοί ξυπνήστε !!

Δεν είναι η Νέα Δημοκρατία που ξέραμε! Ο Καραμανλής ήδη αποχώρησε και δεν κατεβαίνει στις εκλογές. Βλέπει και καταλαβαίνει που πάει το πράγμα.

Η Πατριωτική Ένωση θεωρεί το κυνήγι όχι μόνο ψυχική εκτόνωση για τους κυνηγούς αλλά και εθνικό πλούτο για την χώρα.

Ο τζίρος και η βοήθεια που κάνουν στην χώρα οι κυνηγοί τον χειμώνα είναι αξιοσημείωτος, καθώς και οι προστασία του περιβάλλοντος.

Είμαστε μαζί σας και θέλουμε την στήριξή σας. Μόνο με την στήριξή σας μπορούμε να πετύχουμε την ανάσταση του κυνηγίου στην Ελλάδα !!

Ψηφίστε

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου
ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ

του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου

The post Απαγορεύεται η είσοδος σε Κυνηγούς και Κτηνοτρόφους…. appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα