Δήλωση μετανοίας από τον κ. Φωτακόπουλο προς τον Γ.Γραμματέα της ΚΣΕ κ. Νίκο Σταθόπουλο

18:06 30/10/2023 - Πηγή: iHunt
Δήλωση μετανοίας από τον κ. Φωτακόπουλο προς τον Γ.Γραμματέα της ΚΣΕ κ. Νίκο Σταθόπουλο

Με δημοσίευσή του στην ιστοσελίδα kynoclub.gr ο κ. Φωτακόπουλος ζητάει συγγνώμη από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΣΕ κ. Νίκο Σταθόπουλο για μια ανάρτηση που είχε κάνει στο ίδιο μέσο.

Πιο συγκεκριμένα η δήλωση…μετανοίας του κ. Φωτακόπουλου έχει ως εξής :

Ο υπογεγραμμένος Νικόλαος Φωτακόπουλος, σχετικά με δημοσίευση μου στην ιστοσελίδα ΚΥΝΟCLUB στις 12-5-2022 , δηλώνω τα εξής:

Στο σχετικό μου άρθρο με τίτλο

«Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ», ανάρτησα ηλεκτρονικό σχόλιο του πρώην Γενικού Γραμματέα του Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος κου Νικολάου Κράλλη, το οποίο επί λέξη έγραφε : “o πρόεδρος είναι απλά λίγος”, προδότης και ανάξιος είναι ο συντονιστής… που ξεπουλά τα πάντα για τη κομματική θεσούλα του, ερμηνεύοντας εσφαλμένα το περιεχόμενο αυτού και προβαίνοντας στους εξής χαρακτηρισμούς: “άχρηστο και επικίνδυνο, χαρακτήριζε το Πρόεδρο της ΚΣΕ , ο πρώην Γεν. Γραμματέας της, προδότη και ανάξιο το Πρόεδρο της Δ΄ΚΟΣΕ που εξαργύρωσε τους κυνηγούς με μία αμειβόμενη θέση δίπλα στο κύριο Πατούλη.”

Με την παρούσα δηλώνω ότι ,κατόπιν και της εξωδίκου απαντήσεως του κου Νικολάου Κράλλη ότι οι χαρακτηρισμοί στο σχόλιό του δεν αναφέρονταν στο Πρόεδρο της Δ΄ΚΟΣΕ’ κο.Νικόλαο Σταθόπουλο , ζητάω συγγνώμη για τη παρερμηνεία που έκανα και την αναδημοσίευση του σχολίου του κου Νικόλαου Κράλλη χωρίς να ερευνήσω το πραγματικό περιεχόμενο αυτού.

Δηλώνω απερίφραστα ότι ανακαλώ τους ανωτέρω χαρακτηρισμούς μου για τον τότε Πρόεδρο της Δ΄ΚΟΣΕ κο Νικόλαο Σταθόπουλο τον οποίο σέβομαι απόλυτα και υπολήπτομαι και δηλώνω ότι ουδεμία πρόθεση είχα να βλάψω τη τιμή και την υπόληψη αυτού, τον οποίο άλλωστε γνωρίζω και εκτιμώ προσωπικά για περίπου 30 χρόνια.

Τέλος , δηλώνω, ότι είμαι υποχρεωμένος να αναρτήσω τη παρούσα δήλωση στην ιστοσελίδα ΚΥΝΟCLYB καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο μέσο κοινωνικής δικτύωσης , εχει αναρτηθεί η ανωτέρω δημοσίευση μου , προς αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Ο δηλών,

Νικόλαος Φωτακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Έκανε η μύγα κώλο και αφόδευσε τον κόσμο όλο

Η δήλωση ανέβηκε στην ιστοσελίδα kynoclub.gr αν και πρέπει κάποιος να ψάξει πολύ για να τη βρεί σε αντίθεση με την αρχική δημοσίευση «Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ Η ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ» που ήταν βασική στα πρώτα θέματα της ιστοσελίδας.

Επίσης ακόμη δεν την είδαμε στο facebook, φανταζόμαστε ότι είναι θέμα χρόνου να ανέβει και εκεί..

Πρέπει να τονισθεί ο άθρωπος που το προκάλεσε όλο αυτό, ο πρώην Γ.Γ. της ΚΣΕ κ. Νίκος Κράλλης κατέβασε αμέσως την επίμαχη ανάρτηση στο facebook μετά το εξώδικο που έλαβε από τον κ. Σταθόπουλο. Δείτε την ανάρτηση του κ. Κράλλη

Τελικά αποδείχθηκε ότι είναι καλύτερα να μασάς…παρά να μιλάς…

The post Δήλωση μετανοίας από τον κ. Φωτακόπουλο προς τον Γ.Γραμματέα της ΚΣΕ κ. Νίκο Σταθόπουλο appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήλωση, Φωτακόπουλο, Γ Γραμματέα, ΚΣΕ, Νίκο Σταθόπουλο,dilosi, fotakopoulo, g grammatea, kse, niko stathopoulo