Ένα Suzuki Jimny με άρωμα σαφάρι

18:40 12/11/2023 - Πηγή: iHunt
Ένα Suzuki Jimny με άρωμα σαφάρι

Ειδικότερα σε αυτό το χακί χρώμα με τις καφέ πινελιές το Jimny των φωτογραφιών μας είναι μια από τις πιο χαριτωμένες βελτιώσεις που έχουμε δει τελευταία. Η οποία πιστώνεται στην εταιρεία Damd που πήρε το ιαπωνικό 4×4 και το έκανε να μοιάζει σαν μια μικρή Mercedes G-Class που είναι έτοιμη

για σαφάρι.

To όλο πακέτο περιλαμβάνει 10 στοιχεία. Η νέα μάσκα διαθέτει οριζόντιες γρίλιες και καλύμματα προβολέων με λεπτό κάθετο πλέγμα. Ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας έχει ενσωματωμένους μικρούς προβολείς με ρετρό εμφάνιση, ενώ το νέο καπό έχει επίσης μικρά φώτα στα άκρα του.

Οι καθρέπτες είναι τεράστιοι ώστε ο οδηγός να έχει πλήρη περιμετρικό έλεγχο, στην οροφή υπάρχει μια μεγάλη σχάρα, στο πίσω μέρος μια κανονική ρεζέρβα, ενώ και εδώ τα φώτα έχουν προστατευτικό πλέγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Jeep Avenger: Τώρα διαθέσιμο και σε ήπια υβριδική έκδοση e-Hybrid

Ένα αυτοκόλλητο στις πόρτες δείχνει μια καμήλα με τη λέξη «Traditional» κάτι που σε συνδυασμό με τους λασπωτήρες παραπέμπει στο Camel Trophy. Στο εσωτερικό υπάρχει καρό επένδυση στα καθίσματα που προσθέτει μια ακόμη κλασική 4×4 νότα.


Η γιαπωνέζικη Damd αναφέρει πως υπάρχουν αναβαθμίσεις στην ανάρτηση, αλλά καμία επέμβαση στον κινητήρα. Εδώ να πούμε ότι το Jimny στην Ιαπωνία διατίθεται με έναν turbo τρικύλινδρο 658 κυβικών που αποδίδει 63 ίππους. Στάνταρ με τετρακίνηση και δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή αυτόματο τεσσάρων.

Πηγή :https://www.newsbomb.gr

The post Ένα Suzuki Jimny με άρωμα σαφάρι appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα