Επίθεση αλεπούς σε ανθρώπους σε στάση λεωφορείου….VIDEO

22:10 2/4/2021 - Πηγή: iHunt

Ένα ανησυχητικό βίντεο από την γειτονική μας Ιταλία κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Παρακολουθούμε λοιπόν 2 κοπέλες να περιμένουν σε στάση λεωφορείων, όταν ξαφνικά εμφανίζεται μια αλεπού, η οποία πλησιάζει χωρίς φόβο την πρώτη κοπέλα που βιντεοσκοπούσε την έλευση του ζώου και χωρίς τον παραμικρό δισταγμό την δαγκώνει στο παντελόνι, τινάζοντας το μάλιστα με μανία.

Εκείνη τρομαγμένη προσπαθεί να το διώξει ενώ το ζώο συνεχίζει την επίθεση ενώ αμέσως μετά στρέφεται προς την δεύτερη κοπέλα που παρακολουθούσε καθισμένη στο παγκάκι. Την δαγκώνει και αυτή στο

πίσω μέρος της γάμπας με αποτέλεσμα να την αναγκάσει να ανέβει πάνω στο παγκάκι για να προστατευθεί, αμέσως μετά δαγκώνει την τσάντα της και όταν η κοπέλα την παίρνει στα χέρια της η αλεπού στρέφεται ξανά στην πρώτη κοπέλα με φανερή επιθετικότητα αναγκάζοντας την να τρέχει γύρω γύρω τσιρίζοντας.

Πλέον και οι 2 κοπέλες τρομοκρατημένες τσιρίζουν και φωνάζουν για βοήθεια ανεβασμένες στο παγκάκι της στάσης με την αλεπού να κάνει κύκλο και να επιτίθεται για άλλη μια φορά.

Το βίντεο εκ πρώτης όψεως είναι αστείο ή για να ακριβολογούμε είναι πάρα πολύ αστείο και προκαλεί άφθονο γέλιο ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι αλεπούδες είναι ο κύριος φορέας μετάδοσης της λύσσας και χωρίς να διαθέτω γνώσεις κτηνιάτρου τολμώ να εικάσω ότι η όλη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ζώου δείχνει ότι βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο λύσσας…..


του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

.pf-button.pf-button-excerpt { display: none; }

The post Επίθεση αλεπούς σε ανθρώπους σε στάση λεωφορείου….VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα