Φιλοζωική Κομοτηνής: Τα περισσότερα αδέσποτα προέρχονται από ημιμαθείς φιλόζωους

06:50 6/4/2024 - Πηγή: iHunt
Φιλοζωική Κομοτηνής: Τα περισσότερα αδέσποτα προέρχονται από ημιμαθείς φιλόζωους

Αυστηρά πρόστιμα στους παραβάτες αλλά και πρόγραμμα υιοθεσίας για τα ζώα του κυνοκομείου, οι λύσεις που προτείνει
Θέση για την διαχείριση των αδέσποτων παίρνει η Φιλοζωική Κομοτηνής με αφορμή την παρέμβαση της κ. Καζάκου προς τον δήμαρχο κ. Πετρίδη τον οποίο καλεί να εκμεταλλευτεί χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα δράσεων για το σκοπό αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Λύκος ψάχνει για αδέσποτα στο Αμύνταιο…VIDEO

Η Φιλοζωική Κομοτηνής καλεί με τη σειρά της τον

Δήμο Κομοτηνής να επιβάλλει πρόστιμα στους παραβάτες ιδιοκτήτες που παραβλέπουν, μεταξύ άλλων, να τοποθετήσουν τσιπ στα σκυλιά τους και να τα εμβολιάσουν.

Αναλυτικά, η Φιλοζωική τονίζει: «Σταματήστε να παρατάτε τα σκυλιά που θέλετε να ξεφορτωθείτε στην πόλη μας! Έχουμε γεμίσει αδέσποτα τα οποία δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί, ο κάθε ανεύθυνος που δεν ξέρει τι να κάνει με το ζώο που απόκτησε επιπόλαια το αφήνει αδέσποτο στην Κομοτηνή. Η ΛΥΣΗ στο πρόβλημα είναι να εκπαιδευτούν κάποια άτομα στο Δήμο και να βγούνε στο δρόμο να μαζεύουν χρήματα από πρόστιμα στους παραβάτες ιδιοκτήτες (99/%) για τσιπάρισμα των σκύλων τους, για ετήσιο εμβολιασμό, αντιλυσσική κονκάρδα κτλ.

Έτσι και χρήματα θα εισάγουμε τα οποία θα πηγαίνουν στα αδέσποτα και την διαχείρισή τους και ο κόσμος θα φοβάται να πάρει ένα σκυλί για την πλάκα του γιατί θα ξέρει ότι θα έχει κυρώσεις. Ένα πρόγραμμα υιοθεσίας για τα ζώα του κυνοκομείου που να προωθηθεί απ το Δήμο είναι καλή ιδέα. Στειρώστε τα σκυλιά σας, τα περισσότερα αδέσποτα προέρχονται από ημιμαθείς φιλόζωους που ζευγαρώνουν τα σκυλιά τους».

Πηγή :ΦΩΝΗ ΡΟΔΟΠΗΣ

Το άρθρο Φιλοζωική Κομοτηνής: Τα περισσότερα αδέσποτα προέρχονται από ημιμαθείς φιλόζωους εμφανίστηκε πρώτα στο iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα