Φιλόζωοι κατήγγειλαν κακοποίηση ζώου και τελικά διώκονται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

06:38 2/10/2023 - Πηγή: iHunt

Μια κακοποίηση ζώου… έφερε προβλήματα στους “φιλόζωους”

Μπορεί να έκαναν αυτό που έπρεπε οι φιλόζωοι οι οποίοι δημοσιοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κτηνωδία ενός ανήλικου που είχε κλωτσήσει ένα γατάκι και το είχε πετάξει μέσα στη λίμνη του Ροδινιού στη Ρόδο, ωστόσο θα βρεθούν και αυτοί κατηγορούμενοι!

Φιλόζωοι κατήγγειλαν κακοποίηση ζώου και τελικά διώκονται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου έδωσε εντολή να σχηματιστεί δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σε βάρος όσων κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα

στοιχεία ταυτότητας του ανηλίκου και η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για την ταυτοποίηση όλων των εμπλεκομένων. Μάλιστα, κάποιοι είχαν κοινοποιήσει την αναφορά που είχαν υποβάλει προς την Εισαγγελία για το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Εναντίον της ακραίας φιλοζωίας

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο ανήλικος είχε αναρτήσει στο Instagram το βίντεο με την βάναυση συμπεριφορά του απέναντι στο γατάκι, το οποίο ευτυχώς κατάφερε να βγει από τη λίμνη και να τραπεί σε φυγή. Στο υλικό φαίνονται και φίλοι του οι οποίοι δελεάζουν το άτυχο ζωάκι με τροφή για να σταθεί μπροστά στη λιμνούλα και να το κλωτσήσει ο ανήλικος, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη για κακοποίηση ζώου ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», κατηγορείται και η μητέρα του για παραμέληση της εποπτείας του.

The post Φιλόζωοι κατήγγειλαν κακοποίηση ζώου και τελικά διώκονται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φιλόζωοι,filozooi