Ισπανία: Κρέμασαν κεφάλι και ουρά λύκου από γέφυρα

20:32 6/1/2024 - Πηγή: iHunt
Ισπανία: Κρέμασαν κεφάλι και ουρά λύκου από γέφυρα

Κομμάτια λύκου βρέθηκαν κρεμασμένα από σχοινιά σε γέφυρα στις Αστούριες της Ισπανίας.

Σήμερα το πρωί βρέθηκαν διάφορα μέρη του σώματος ενός λύκου κρεμασμένα από σχοινιά σε μια γέφυρα στην Proaza της Αστούριας.

Οι ντόπιοι που περνούσαν από τη γέφυρα, βρήκαν το κεφάλι και την ουρά ενός λύκου να κρέμονται από σχοινιά. Αφού ειδοποίησαν τις αρχές, οι πράκτορες της Seprona αφαίρεσαν τα υπολείμματα του αρπακτικού, το κομμένο κεφάλι και την ουρά, και ξεκίνησαν έρευνες για να προσπαθήσουν να εντοπίσουν

τον δράστη ή τους δράστες.

Οι φιλοζωικές οργανώσεις δείχνουν ήδη με το δάχτυλο τους κυνηγούς και τους κτηνοτρόφους.

Παρόλο που η έρευνα μόλις ξεκίνησε, οι οργανώσεις για τα δικαιώματα των ζώων έχουν ήδη δείξει με το δάχτυλο τους κτηνοτρόφους και τους κυνηγούς ως τους φερόμενους ως δράστες. Ενθαρρυμένοι από αυτά, δεν έλειψαν οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων που αναφέρθηκαν σε αυτούς ως “ένοπλη εγκληματική συμμορία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Λύκος εγκλωβίζεται σε δρόμο μέσα σε πόλη της Ιταλίας….VIDEO

Τα τελευταία χρόνια, παρόμοια γεγονότα έχουν συμβεί, τόσο στην Αστούριας όσο και σε επαρχίες όπως το Μπούργκος ή η Σόρια. Αυτές οι απεγνωσμένες πράξεις αντεκδίκησης αυξήθηκαν μετά την απόφαση της κυβέρνησης να συμπεριλάβει τον λύκο στον κατάλογο των προστατευόμενων ειδών (Lespre) και έτσι πλέον απαγορεύεται η διαχείριση για τον έλεγχο και την μείωση του πληθυσμού του.

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου με πληροφορίες από το club-caza

The post Ισπανία: Κρέμασαν κεφάλι και ουρά λύκου από γέφυρα appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα