Κάμερα καταγράφει απίστευτη επίθεση κογιότ σε παιδάκι στην Καλιφόρνια….VIDEO

15:11 22/12/2022 - Πηγή: iHunt

Ένα κογιότ επιτέθηκε σε ένα νήπιο μπροστά από το σπίτι της οικογένειάς του στο Woodland Hills μέρα μεσημέρι της Παρασκευής και προσπάθησε να το σύρει μακριά πριν το σώσει ο πατέρας της, σύμφωνα με βίντεο ασφαλείας και την οικογένεια του μικρού κοριτσιού.

Το κογιότ φαίνεται να επιτίθεται στο παιδί καθώς ο πατέρας της ήταν απασχολημένος με το κλείδωμα του οικογενειακού SUV, όπως φαίνεται στο βίντεο από το κουδούνι της οικογένειας.

Το ζώο έριξε το παιδί κάτω, άρπαξε το αριστερό της πόδι και προσπάθησε να το τραβήξει μακριά, ενώ εκείνη ούρλιαζε.

Ο πατέρας του κοριτσιού άρπαξε το παιδί στην αγκαλιά του και αμέσως έδιωξε το κογιότ, πετώντας ένα μπουκάλι νερό στο ζώο.

“Την άκουσα να ουρλιάζει και να κλαίει και σκέφτηκα ότι έπεσε κάτω και είδα ότι το κογιότ ήταν εκεί”, δήλωσε στο NBC4 ο Ariel Eliyahuo, ο πατέρας του μικρού παιδιού. Ο πατέρας και το παιδί είχαν μόλις επιστρέψει στο σπίτι από μια εκδρομή.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:45 μ.μ. και καταγράφηκε σε βίντεο ασφαλείας που προβλήθηκε στο NBC και σε αρκετούς άλλους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το κοριτσάκι υπέστη δαγκωνιές και γρατζουνιές στο πόδι και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για να κάνει εμβόλιο κατά της λύσσας.

Σύμφωνα με τον Patrick Foy, υπεύθυνο ενημέρωσης του Τμήματος Αλιείας και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνια, φέτος έχουν σημειωθεί επτά επιθέσεις κογιότ σε ανθρώπους στην κομητεία του Λος Άντζελες και αμέτρητες επιθέσεις εναντίον κατοικίδιων ζώων. Εάν το κογιότ βρεθεί, θα υποβληθεί σε ευθανασία και θα εξεταστεί για λύσσα, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Αυτή είναι η “αρμονική συμβίωση, με σεβασμό στην άγρια ζωή” που οραματίζονται και διαφημίζουν τόσο συχνά οι Ελληνικές φιλοζωικές και περιβαλλοντικές Μ.Κ.Ο. Θεωρούν φυσιολογικό να κυκλοφορούν αρκούδες και λύκοι μέσα σε κατοικημένες περιοχές, μέσα σε πόλεις και χωριά. Και αν φαγωθεί κάνα παιδάκι ή κάνας ηλικιωμένος, ε δεν χάθηκε και ο κόσμος, παράπλευρες απώλειες.



του Αλέξαδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Κάμερα καταγράφει απίστευτη επίθεση κογιότ σε παιδάκι στην Καλιφόρνια….VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα