Κοπή πίτας του Κ.Σ. Αχαρνών

19:48 19/1/2024 - Πηγή: iHunt
Κοπή πίτας του Κ.Σ. Αχαρνών

Τη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών «Μάριος Σουλούκος», οι κυνηγοί από Αχαρνές και Φυλή έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ανταλλάσσοντας ευχές σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που με μεράκι φρόντισε το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεώς μας, Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Ιωάννης Ράπτης ευχόμενος καλή χρονιά με υγεία στο Δ.Σ., τα μέλη

και τις οικογένειές τους.

Την εορταστική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη, φίλοι των κυνηγών, εκπρόσωποι κυνηγετικών οργανώσεων καθώς και πολιτικών φορέων της Περιφέρειας και του Δήμου.

Αναλυτικά παρευρεθήκαν ο Γεν. Γραμματέας της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κος Σταθόπουλος Νικόλαος, οι Πρόεδρος και Γεν. Γραμματέας του Κυνηγετικού Συλλόγου Αιγάλεω κύριοι Κακοταρίτης Ιωάννης και Δημητρέλης Κωνσταντίνος, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας iHunt.gr κος Κώστας Λουρής, ο Βουλευτής Αν. Αττικής της Ν.Δ. κος Οικονόμου Βασίλης, ο Βουλευτής Αν. Αττικής της Ελληνικής Λύσης κος Φωτόπουλος Στέλιος και ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Οργάνωσης Βόρειας Αττικής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κος Χριστοφορίδης Μιχαήλ, η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κα Βίκυ Καβαλλάρη, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Περιφέρειας κος Δαμάσκος Δημήτρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αχαρνών κ.κ. Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος επικεφαλής της παράταξης Αξία για την Πόλη μας, Μπούκη Μαρία, Δαμάσκος Νίκος, Κωφός Δημήτρης, Νίκας Γιάννης, Ρούσσας Κώστας και ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αχαρνών Στρατιώτης Σταύρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ : Θα εντοπίζουν με…DNA τους ιδιοκτήτες που αφήνουν περιττώματα σκύλων στον δρόμο

Έκδηλη συγκίνηση και χαρά προκάλεσαν οι απονομές τιμητικών διακρίσεων του Συλλόγου στον κο Σακελαρόπουλο Πάνο καθηγητή μαθηματικών εκ των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου για την πολυετή προσφορά του ως δασκάλου και κυνηγού στην πόλη μας και στις κυρίες Γλυκοκαλάμου Μάρια, Παναγοπούλου Αφροδίτη και Βλακού Κυριακή που στα πρόσωπά τους τιμήσαμε τις γυναίκες κυνηγούς της Πατρίδας μας.

Στο πέρας της εορτής κληρώθηκε το μεγάλο δώρο της λαχειοφόρου η καραμπίνα WINCHESTER Super X4 composite magnum 3” όπου τυχερός λαχνός αναδείχθηκε ο λαχνός Νο 1071, καθώς και πολλά δώρα στους παρευρισκόμενους προσφορά του Συλλόγου και του γνωστού οπλοπωλείου.

Εκ μέρους του Δ.Σ. ένα μεγάλο ευχαριστώ σε μέλη και φίλους, επίσημους προσκεκλημένους, τον Πατέρα Ιωάννη Ράπτη, τον Δήμαρχο Αχαρνών για την παραχώρηση της αίθουσας καθώς και τις επιχειρήσεις για την προσφορά τους.

The post Κοπή πίτας του Κ.Σ. Αχαρνών appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα