Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη για τη δολοφονία του κυνηγού

09:55 25/10/2023 - Πηγή: iHunt
Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη για τη δολοφονία του κυνηγού

Διακόπηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Κρήτης για την υπόθεση δολοφονίας ενός 49χρονου κυνηγού από 46χρονο, τότε, κτηνοτρόφο στο Μπαλί Ρεθύμνου.

Η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί στις 15 Δεκεμβρίου λόγω κωλύματος συνηγόρου υπεράσπισης.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για μια υπόθεση που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό. Υπενθυμίζεται ότι το φονικό συνέβη το 2019 μετά από έντονο

καυγά του 46χρονου με τον 49χρονο με αφορμή το γεγονός του ότι τα σκυλιά του θύματος μπήκαν μέσα στο μαντρί του. Όταν ο καυγάς βγήκε εκτός ελέγχου βγήκαν και τα όπλα ανάμεσα στους δυο συγχωριανούς.

Ο δράστης τραυματίστηκε από τα πυρά του κυνηγού, όμως η δική του σφαίρα σκότωσε τελικά τον 49χρονο.

Στο δικαστήριο σε πρώτο βαθμό ο 46χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, χωρίς αναγνώριση ελαφρυντικών, αφού το Δικαστήριο δεν δέχτηκε την εισαγγελική πρόταση ότι βρισκόταν σε άμυνα.

Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δικαστηρίου, είχαν καταθέσει ως μαρτυρες δύο φίλοι του 49χρονου που είχαν πάει μαζί του στο κυνήγι. Επίσης είχαν καταθέσει ο αδελφός και η χήρα του θύματος. Επίσης, είχε τοποθετηθεί και η ιατροδικαστής που είχε οριστεί από την πλευρά του κατηγορούμενου. Μια κατάθεση που θα συνεχιζόταν στη συνεδρίαση, η οποία τελικά αναβλήθηκε.

Πηγή : https://www.newshub.gr/

The post Κρήτη: Αναβολή πήρε η δίκη για τη δολοφονία του κυνηγού appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα