Λύκος στήνει καρτέρι σε κυνηγόσκυλα…VIDEO

19:44 16/2/2023 - Πηγή: iHunt

Φαίνεται ότι δεν έχουν τέλος οι επικίνδυνες λυκοσυναντήσεις των ανθρώπων που ζούνε την φύση από κοντά και όχι από τους καναπέδες του σαλονιού τους, των ανθρώπων που την βιώνουν από πρώτο χέρι και όχι από κάποια δήθεν οικολογικά κανάλια που προωθούν λόγω μόδας την γνωστή καραμέλα των Μ.Κ.Ο περί δήθεν σπανιότητας ορισμένων ειδών.

Το παρακάτω βίντεο τραβήχτηκε την Πέμπτη 09/02/23 στην περιοχή Σουλτουγιαννεικα του Κιλκίς όπου ο συνάδελφος Γιώργος Φιλιππίδης είχε μεταβεί για ξεμούδιασμα των λαγόσκυλων του, βόλτα και τρέξιμο που φυσικά ακυρώθηκε κακήν κακώς.

Ο Γιώργος μας εξηγεί

: ” Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, έβγαλα άοπλο εκπαιδευτικό τα σκυλάκια μου στην περιοχή Σουλτουγιαννεικα, έτσι λέγετε το χωριό, είναι μετά την Στέρνα. Περίπου στις 08:30 κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού παρατηρώ κάτι να με πλησιάζει πονηρά, καταλαβαίνω πως είναι λύκος. Η απόσταση ήταν γύρω στα 500 μέτρα από το χωριό, από μένα περίπου στα 100 και από τα σκυλιά μου γύρω στα 80 μέτρα. Μεγάλη εντύπωση μου έκανε που ενώ προσπαθούσα να τον τρομάξω και να τον διώξω με φωνές αυτός όμως απτόητος δε φοβόταν τίποτα, μου έδειξε πως ήταν αποφασισμένος να μου κάνει ζημιά και αναγκάστηκα μετά από 5 λεπτά περίπου να πάρω τα σκυλιά μου και να φύγω. Η θέση μου ήταν τέτοια που έλεγχα την κατάσταση, οπότε έστω και για λίγο πριν μαζέψω τα σκυλιά άφησα να εξελιχτεί η φάση για απόδειξη της συνάντησης !!!

Σύμφωνα με τον Γιώργο που είναι γνώστης της περιοχής και μιλάει με αποδείξεις, όλο το Κιλκίς έχει πάρα πολύ λύκο και χρόνο με τον χρόνο η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δύσκολη, όχι μόνο στο να βρούνε μια ασφαλή περιοχή για εκπαιδευτικά (αφού ακόμα και οι υποτιθέμενες ζώνες εκγύμνασης είναι γεμάτες από λύκους) αλλά ακόμα και όταν αρχίζει η κυνηγετική περίοδος, τρέμουν για τις ζωές των τετράποδων συντρόφων τους, αφού πλέον δεν ξέρουν αν υπάρχει ακίνδυνη περιοχή !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr

The post Λύκος στήνει καρτέρι σε κυνηγόσκυλα…VIDEO appeared first on iHunt.

Keywords
Τυχαία Θέματα